Jet.......
Printable View
Jet.......
N86 میتونه بهتر باشه.سیستم عامل که داره خودش چند پله از Jet جلو می افته.
به نظر من گوشی بدون سیستم عامل = بچه بازی
حالا دیگه خود دانی ..
گوشی بدن سیستم عامل نمیشه بچه بازی چون اگه بچه بازی بود پس کم تولید میشد.........
باید دید نیاز ما چیه یکی سیستم عامل میخاد یکی نمیخاد..........
من باشم جت میگیرم چون به تاچ نیاز دارم و نیازی به سیستم عامل ندارم. شما بهتره نیازهاتون رو بگید.
مطمینی:دی..............نقل قول:
n86 خیلی بهترو سرتره
:31:شک نکن!3310 نوکیا هم بهتره سامسونگه!!!!!!!!!!!!
شوخیدم.ولی کلاس کار نوکیا سره.سلیقه ای البته
کلا نمیشه روی گوشی های سامسونگ حساب باز کرد. نوکیا یه کلاس و برتر ی های خاصی داره که هیچ برند دیگه ای نداره. گذشته از این حرف ها n86 خیلی سرتره هم دوربینش و هم خیلی چیزهای دیگه.
غیر از سیستم عامل و دوربین چه برتری داره؟ تو بقیه موارد 3 سر و گردن پایینتره ... حتی 8300 سامسونگ غیر از سیستم عامل کاملا از 86 سرتره هم تو عکاسی و فیلمبرداری هم تو قدرت cpu و شتاب سنج و کیفیت ساخت و صدا تو هدفون .. کیفیت صفحه نمایش و اندازه صفحه نمایشگر و همینطور تاچ خازنی بعلاوه چندین مسئله دیگه از قبیل سنسورهاش و اینترفیس جذابترش ... بعلاوه صفحه کلید ..
بعد چجوری با 8000 که از 8300 هم بهتره به غیر از دوربین که cpu 800 روشه با یک رم 1 گیگ فکر کنم با n86 pu 400 با رم 128 نهایت مقایسه میکنی !
باید دید این دوستمون سیستم عامل چقدر به کارشون میاد اگه در حد یک نرم افزار کاربردی و یک بازی معمولیو خوبه که 8000 بهتره اگه نه سیستم عامل براش خیلی مهمه 86 گزینه بهتری میتونه باشه
بله اگه بخوایم سیستم عامل و دوربین بزاریم کنار که دیگه چیزی نداره.نقل قول:
ولی فعلا که اینا روشه و همینا هم دلیل بر برتریش هست.
در ضمن کیفیت ساخت ان86 فوقلاده خوبه .
نقل قول:
خوب میگم دیگه با 8300 مقایسه بشه بهتره چون هم فیلمبرداریش بهتره هم عکاسیش اگه بهتر نباشه بدتر نیس عکساش هم موجوده !
برتریش در سیستم عامله که جاوایی که الان رو این 2 گوشی هست ! تا 10 12 مگا بایت رو بدون دردسر حتی دردسر کمتر ازسیمبین رو گوشی بریزی ... منتها قدرت سیمبین رو نداره که اضافه کردم اگه نرم افزار و باز ی در حد معمولی میخوای بهتره ! وگرنه کاربردت بیشتره همون 86 رو انتخاب کن ... البته fm transmiter ba wifi هم هست
البته من نگفتم 86 کیفیت ساختش بده ولی یکی از بهترین گوشیهای ساخته شده در زمینه کیفیت ساخت 8300 هستش که نه لقی اسلاید داره نه خش رو صفحه نمایش میفته بدون استفاده از لیبل و بدنش هم از فلز و پلاستیکه مخلوطه که gsm arena هم اینو اشاره کرده ! ... تاچم که هست علاوه بر اینکه صفحه کلید نرم تری هم داره صفحه نمایش با کیفیت تر و بزرگتری هم داره و cpu 500 هم داره .. کیفیت صداش هم تو هدفون که قطعا بهتره اینترفیس جذابتری هم داره ...
فقط میمونه یک مسئله سیستم عامل که اگه دوستمون مشکل سیستم عامل دارن اصلا نباید این 2 گوشی رو با هم مقایسه کنن
اینم یک عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]