خیلی از دوستان میگن مشکل از RAM هست من چک کردم با برنامه Memtest86+ که همه به این برنامه اشاره دارند اما هیچ خطایی نداد! چطوری از صحت رم ها اطمینان حاصل کنم؟؟؟نقل قول:
Printable View
خیلی از دوستان میگن مشکل از RAM هست من چک کردم با برنامه Memtest86+ که همه به این برنامه اشاره دارند اما هیچ خطایی نداد! چطوری از صحت رم ها اطمینان حاصل کنم؟؟؟نقل قول:
زود ریست میکنه ... این کد رو میده:
si3112r.sys - Address F7763AFB
به یه چیز جالب بر خوردم من رفتم و به حرف این دوستمون آپدیت کارت گرافیکمو یعنی GA-Radeon 9200 SE از سایت AMD گرفتم البته تو سایت گیگا هم بود اما از AMD گرفتم گفتم شاید جدیدتر و بی نقص تر باشه حدودا 42 مگابایت با ATI Control panel نصب کردم بعد از نصب هر بار که سیستم بالا میاد این پیغام آبی میاد و مرگ سیستم تو حالت Safe mode هم نتونستم درایور را از نصب خارج کنم با یه بدبختی از نصب خارج کردم اونم سریع قبل از اینکه پیغام آبی بیاد!
حالا موندم چی کار کنم؟ اصلن از کجا درایور خوب و سالم بگیرم! حالا مشکل از درایور هست یا خود کارت گرافیک ... جالب اینجاست که قبلا صفحه آبی وقتی میومد که برنامه های خاصی رو می خواستم نصب کنم پیغام این سری هم همون پیغام قبلی هست:
si3112r.sys - Address F7763AFB
رم هاتونو در بیارین یه بار دیگه نصب کنین رو مین...جا هاشونو عوض کنین....شیار هاشو با دستتون پاک کنین....درایور آپدیت کارت گرافیکتونو نصب کنین...ویندوز رو هم یه تسن کنین