امیر جان سلام ساب فیلد پلاسمای سامسونگ چند هرتزهنقل قول:
Printable View
امیر جان سلام ساب فیلد پلاسمای سامسونگ چند هرتزهنقل قول:
مشکل این پلاسمای سامسونگ اینه که خیلی داغ میکنه صدای وزوز هم ازش میاد من توی همین تاپیکا بود که خوندم یکی میگفت خیلی داغ میکنه وقتی خودم از نزدیک بهش دست زدم فهمیدم که میشه به جای مایتابه برقی ازش استفاده کرد پشتش نا فرم داغ میکنه تصویرشم جلوی s10 چنگی به دل نمیزنه ولی قیافش خوبه.
من بودم..البته اینم باید بگم که خود دوستم نرفته بود ..بلکه برادرش رفته بود ..که فکر نکنم تمام مغازههای بانه رو گشته باشه ..شاید از یکی دو جا پرسیده باشه.نقل قول:
با سلام، فكر كنم داستان حمل افقي را اولين بار خودم ، از طرف يك فروشنده LG مطرح كردم اما حالا تقريبا مطمئنم چنين چيزي و افت كيفيت و ... نميتونه صحت داشته باشه و اصلا منطقي هم نيست. در كانتينرها هم فقط براي آسيب نرسيدن به صفحه تصويرها كه عريض هستند، تلويزيونها را بصورت افقي روي هم قرار نميدهند وگرنه اصلا جاي نگراني نبايد باشه.نقل قول:
منتظر خبرهاي خوب از وجود سري g با قيمت مناسب توي بانه هستيم :31: سفر خوش
علت خاصی داره که این مدل دیگه تو بازار نیست؟
منم دیروز بانه بودم حیف اونهمه راه که رفتم و دست از پا درازتر برگشتم تمام مغازه های اونجا رو زیرو رو کردم خبری نبود فقط یکیشون گفت خریدیم پشت مرز مونده مرز بستست همین دیگه اثری از g10 نبود s10 رو هم به قیمت تهران میدادن 1150000 البته به مدل دیگه بود نمیدونم چه مدلی بود panasonic...10sاس اخرش بود میدادن 830000هزارتومن خلاصه پوستم کند از من به شما نصیحت اگه فقط برای خرید ال سی دی میرین بانه اگه بالای 250 اختلاف داشت برین چون واقعا به خطراتش نمی ارزه جاده شلوغ بود جا گیر نمیومد بازارشم خیلی شلوغ بود خلاصه خیلی بد گذشت
البته من منظورم این بود که چرا b650 دیگه نیست؟(تهران)
هست اما همه فروشگاها ندارننقل قول:
آقا کجا هست؟ شما آدرسی چیزی دارین؟نقل قول:
من به خیلی مغازه ها و نمایندگی ها زنگ زدم میگن تموم شده و شرکتم معلوم نیست کی بیاره!!
نمایندگی اصلی سامسونگ موجود داره در خیابان کارگرنقل قول:
کد:http://www.lcd-tv.ir/shop/index.php?cPath=15_58