نقل قول:
Utra_Black جان ؛ بازم ممنون !
تا اینجا خیلی از راهنمایی هات استفاده کردم.
خواهش می کنم عزیز
نقل قول:
پس water cooling که هیچی ؛ سراغش نمیرم چون خودم قبلا رو یه سیستم دیگه تجربه خوبی باهاش نداشتم.
موافقم
نقل قول:
هم که توصیه نمیکنی ! راستی این Z-Drive های OCZ رو دیدی ؟ تو ایران هست ؟فکر کنم 4تا SSD رو raid 0 کرده رو یه برد PCI-E سرعتش دیوانه کنندست. درایو بوت نمیشه ولی با این سرعت خیلی قلقلک میده آدمو P:
نمیدونم
فکر نکنم پیدا بشه!پیدا بشه هم به قیمت نمی ارزه
نقل قول:
این مانیتور DELL رو هیچ ایده ای نداری از کجا میشه پیدا کرد ؟ پایتخت ؟ایران ؟ نمایندگی فکر نمیکنم داشته باشه ؟ داره ؟
یه سر به اینجا بزن:
کد:
http://www.sunmedia.ir
احتمالا به اینا سفارش بدی برات میارن
نقل قول:
1- این DX11 ها کی میاد ؟فکر کنم تو همین فروم خوندم که فعلا فقط ATI معرفی کرده کارتهای DX11 اش رو ! درسته ؟ من یه 8800 GT فعلا رو سیستم ام دارم اگه میارزه و خیلی فرقشه و کارتهای High End اش هم زود میاد خب صبر میکنم ؛ چون عجله ندارم فعلا.
تا ورود DX11 و ساخته شدن بازیها بر اساس اون بالای یک سال وقت می بره
کارتهای High End ش هم اگه بیان قیمتهاشون نجومی هست و تا معقول شدن قیمتشون زمان لازم هست
8800GT هم قدرت رندر بازیها در مانیتور 24 اینچ رو نداره
نقل قول:
2-evga یا BFG ?? چون Mobo ام هم دارم evga میگرم آیا مثل اون قدیم ها که میگفتن اگه یه برند باشه بهتره و ... الان هم هست یا نه ؟ و جدا از اینها کلا فرض که اصلا Mobo ام مثلا asus هست ، اونوقت آیا BFG و evga یکی به دیگری برتری زیادی داره ؟
فرقی نمی کنه
هر دو از برندهای خوب بازار هستند و اون که هر دو از یک برند باشند کارایی بهتره،حقیقت نداره
شما هر کدوم رو پیدا کردی و قیمتش مناسب بود بگیر
نقل قول:
و آخرین سوال (خدا منو له کنه که اینقد سوال میپرسم اذیتت میکنم ) : Mobo رو evga X58 3X Certified شک نکنم دیگه ؟ آخه خودم بین این و ASUS Rampage II Extreme شک داشتم !
EVGA X58 Classified بهترین مادربردی هست که من برای چیپست X58 دیدم
البته Asus Rampage II Extreme هم عالیه ولی این مدل EVGA یه چیز دیگست!
نقل قول:
بازم ممنون و خیلی شرمنده.
خواهش می کنم
موفق باشید