هر چه زودتر کمک کنید بین دو رشته گیر کردم ....
بچه ها من تو دانشگاه آزاد الکترونیک خرم آباد قبول شدم و توی دولتی هم روزانه فیزیک دانشگاه ایلام حالا موندم چیکار کنم خواهشا" کمک کنید و در کمک رسانی نهایت دقت رو به عمل بیارید که خیلی خیلی مهمه...
مزایا و معایب هر کدوم رو مینویسم...
فیزیک ایلام:
مزایا
من به تحقیق و پژوهش خیلی علاقه دارم و به کشف و این جور چیزا ...
دانشگاه ایلام یه دانشگاه دولتی هست
تو شهر خودم هست
روزانه هست (از لحاظ مالی گفتم البته من مشکل چندانی از لحاظ مالی ندارم ولی نمیشه گفت اصلا" بهش فکر نمی کنم)
اگه بتونم به دکترا برسم از برق بهتره و من هم استادی دانشگاه رو به کار تو کارخونه ترجیح میدم
معایب
در مورد بازار کار اون جوری که شنیدم لیسانس که اصلا" نخونی سنگین تری و فوقش هم کار آنچنان خوبی از لحاظ درآمد نداره ولی دکتراش خیلی خوبه
خیلی سخته رسیدن به دکترا و ممکنه هر اتفاقی بیافته که من رو از رسیدن به دکترا باز داره و تازه میگن که ارشد فوق العاده سخته و یه جورایی همه من رو از قبولی نا امید میکنند (به نظر شما چقدر باید درس خوند تا در سخت ترین رشته ارشد قبول شد؟)
دانشگاه ایلام تو فیزیک یه کم تازه کاره (ولی خب چون دولتی به نظر من زیاد مشکلی نیست حالا شما هم نظرتون رو بگید)
برق آزاد خرم آباد:
مزایا
رشته برق یه رشته خیلی خوب هست و در مورد بازار کار خیلی رشته ی مطمئنیه و حتی تو لیسانس هم کار خوبی با درآمد خوبی داری
اگه قرار باشه تا دکترا بخونم تو برق هم میتونم و مطمئنا" درآمد و دیگرمسایل هم در دکترا در حد خیلی بالایی هست با توجه به اینکه در برق در زمان دکترا هم میتونی تحقیق و اختراع و شایدم اکتشاف داشته باشی
معایب
دانشگاه آزاد هست و جدا از اینکه از آزاد متنفرم مطمئنا" شرایط درس خوندن و ادامه تحصیل بین دانشگاه آزادی ها سخت تره چون اکثرا" دنبال همه چی هستند الا درس (دوستانی که درس خون هستند اشتباه نشه گفتم اکثرا" نه همه چون خیلی ها هستند که در دانشگاه آزاد هستند و در بین بهترین ها قرار میگیرند)
تو یه شهر دیگست و این کار رو برای درس خندن یه مقدار سخت میکنه...
مسایل مالی دانشگاه آزاد هم یه کنار
میگن اگه تمام مقاطع تحصیلی رو تو دانشگاه دولتی نگذرونی نمیتونی جزو هیئت علمی دانشگاه های دولتی بشی (راستی یه سوال این هیئت علمی منظورشون استاد دانشگاه هم هست؟)
من از کار تو کارخونه زیاد خوشم نمیاد (البته خب میتونم در مقاطع بالا به تحقیق برسم و یا اختراع کنم ولی مطمونا" دستم مثل فیزیک باز نیست)
آزاد خرم آباد انتخاب پنجم من بود و برای قبولی 5559 نمره نیاز داشت با این حساب نمی تونه دانشگاه خوبی باشه
-------------------------------------
حالا از دوستان خوبم می خوام که من رو راهنمایی کنن تا بهترین گزینه رو انتخاب کنم...
البته من کلا" بچه فیزیکی هستم و چون برق و فیزیک هردو فیزیکی هستند هر دو دوست دارم ولی فقط چون هر کدوم یه مزایا و معایبی دارن می خوام بهترین گزینه ممکن رو انتخاب کنم لطفا" کمک کنید...