در حالت هك جواب نداد هرچي ام در اين مورد تو app.mgr بود پاك كردم ولي فايده نداشت جاي ديگه هم ميره اين متعلقاتش؟؟؟
در حالت هك جواب نداد هرچي ام در اين مورد تو app.mgr بود پاك كردم ولي فايده نداشت جاي ديگه هم ميره اين متعلقاتش؟؟؟
ممنون درست شد نصب شد ولي بازم هيچ كدوم از برنامه هايي كه تحت شتابسنج و پايتونن اجرا نميشه.!!!!!
آقا من برنامه رو که در پست اول گذاشتید نصب کردم.وقتی میرم تو برنامه یه سری نوشته سبز هست و تو منو آپشن هم کلی
مورد.حالا باید چیکار کنم.
اون برنامه ها مربوط به ورژن و ... پایتون نمیشه که ، اونا با FP2 ها ناسازگارند !نقل قول:
ممنون درست شد نصب شد ولي بازم هيچ كدوم از برنامه هايي كه تحت شتابسنج و پايتونن اجرا نميشه.!!!!!
نقل قول:
آقا من برنامه رو که در پست اول گذاشتید نصب کردم.وقتی میرم تو برنامه یه سری نوشته سبز هست و تو منو آپشن هم کلی
مورد.حالا باید چیکار کنم.
شما کاری نمیکنید ! هر برنامه ی تحت پایتون که نصب کنید یه آیکن جدا داره که با همونم اجرا میشه .
نقل قول:
اون برنامه ها مربوط به ورژن و ... پایتون نمیشه که ، اونا با FP2 ها ناسازگارند !
من كه fp2 ندارم 95 دارم فيچر پك1 هست 95:41::40:
این برنامه روی n79 جواب میده مشکلی ایجاد نمیکنه
اقا اگه ميشه مدل پک رو جدا بزاريد
اينجوري واسه ما همون پيغام (خطا در به روز اوري )رو ميده
بابا تکلیف ما رو روشن کنین دوستان من این همه تایپیک رفتم در مورد گوشی به جواب درستی نرسیدم؟کدوم ورژنش با N86 سازگاره؟
یه لینک بدین خواهشن؟و کدوم نرم افزارا با گوشی ما سازگاره؟لینکش رو بدین ممنون میشیم
سلام
کسي جواب نميده
اقا اگه ميشه مدل پک رو جدا بزاريد
اينجوري واسه ما همون پيغام (خطا در به روز اوري )رو ميده
آقا واقعا دستت درد نکنه
بعضی وقتا فکر میکردم نمیشه پایتون رو یکجا نصب کرد ؟
حالا دیگه میشه
دستت درد نکنه:10::11: