نقل قول:
من در بین سیمبین ها 5گزینه را مد نظر دارم که هر کدام را به دلیلی انتخاب کردم حالا به نظره شما کدام برتره؟
1)ان97:ان97 را قبول دارم گوشیه خوبیه و امکانات بسیاری داره ولی من یکی دیگر از گزینه هام یی72 میباشد که سخت افزاری قویتر نسبت به ان97 داره مثلن سی پیو در یی72 600 مگاهرتز میباشد.....در کل یه احساسی بم میگه ان97 از ان دسته گوشی هایی میباشد که بعد از مدتی ازش خسته میشم.نظره شما چیه؟
2)یی72:یی72 گوشیه بسیار خوبیه و از سخت افزار قدرتمندی هم بهره میبره.ولی مشکلاتی از جمله مالتی مدیای ضعیف نسبت به ان97 داره.در کل بیشتر انتخابن روی یی72 و ان97 میباشد.نظره شما چیه؟
3)یی75:یی75 را به این دلیل در انتخابام اوردم چون به دلیل داشتن دو تا کیبرد هم تنوع داره هم میشه از کیبرد کاملش برای تایپ راحت استفاده کرد و از کیبرد معمولیشم برای بازی و کارای کوچک........ولی یه بدی داره و اونم داشتن باطریه ضعیف نسبت به بقیه همچنین سی پی و رم ضعیفتر نسبت به دو تا ی بالا.نظرتون در مورد این چیه؟به نظرتون میتونه انتخاب خوبی برای من باشه؟
4)ان86:انتخاب چهارم با انتظاراتم کمی فاصله داره ولی به دلیل خوب بودنش در انتخابام اوردمش.انتخاب چهارم من ان86 میباشد که گوشیه خوبیه و تنها مشکلش نداشتن کیبرد برای من میباشد.نظرتون در مورد ان86 چیه؟ایا برای من خوبه؟
5)یی71:و انتخاب اخره من یی71 میباشد که دقیقن مثل یی72 میباشد اما در درجات پایینتری قرار داره و به دلیل قیمت مناسبی که در حال حاظر داره در انتخابام وجود داره.
بابا کیبورد N86 که کیبورد محسوب نمیشه جلوی کیبورد PPC ها D: ولی گذشته از شوخی , بین این 5 تا سیمبین N97 از همشون سرتره به نظر من (نگفتم همه ی سیمبین ها چون بین همه ی سیمبین ها 8910 از همه بهتره که اونم کیبورد نداره اصلا و کیبورد واس شما خیلی مهمه اونطور که گفتید) خیلی هم زیاد از حد نگران لق شدن کیبورد اسلاید ها هستی به نظر من :5: