گوشی من که چنین چیزی ندارهنقل قول:
n95 8gb هم هست
Printable View
گوشی من که چنین چیزی ندارهنقل قول:
n95 8gb هم هست
شما اگه کمی دقت میکردید ، در چند پست قبلی دوستان گفته بودن . این تم افکت ها فقط برای FP2 ها کاربرد دارهنقل قول:
گوشی من که چنین چیزی نداره
n95 8gb هم هست
یعنی اون گوشی های قدیمی تر fp2 هستن و n95 fp1 ?نقل قول:
من گوشیمو هک کردم برنامه رو هم نصب کردم ولی وقتی c2z رو فعال میکنم گوشیم ری استارت میشه.
شما برید تو بخش پچ های rom patcher و نسخه ی جدید C2Z رو دانلود و بسازید !نقل قول:
من گوشیمو هک کردم برنامه رو هم نصب کردم ولی وقتی c2z رو فعال میکنم گوشیم ری استارت میشه.
وقتی تو رام پچر میزنم c2z فعال بشه به جا اینکه سبز بشه قرمز میشه .چی کار باید بکنم؟نقل قول:
فکر کنم گوشیم نیمه هک هست چون از بین تمام پچهای موجود در رام پچرم فقط installserver-fp2 سبز و فعال میشه و بقیه مثا همین c2z قرمز میشن و فعال نمیشن نمیدونم ایراد از کجاس
شما یکبار هم از پچ C2Z نسخه 1.1 استفاده کنید ، احتمالا حل میشهنقل قول:
وقتی تو رام پچر میزنم c2z فعال بشه به جا اینکه سبز بشه قرمز میشه .چی کار باید بکنم؟
فکر کنم گوشیم نیمه هک هست چون از بین تمام پچهای موجود در رام پچرم فقط installserver-fp2 سبز و فعال میشه و بقیه مثا همین c2z قرمز میشن و فعال نمیشن نمیدونم ایراد از کجاس
هک گوشیتون رو هم دوباره با جدید ترین helloOX انجام بدید
با سلام من روی n85 هم آپدیت شده( ورژن.....30 )هم آپدیت نشده نصب کردم جواب داد خفن خیلی با حال بود ای ول:11:
دقیقا ... منم 85 دارم و تست کردم ، فوق العاده هستش ... اگه تونستید شما یه چنتا عکس ازش بزار تا دوستان استفاده کنن :دینقل قول:
با سلام من روی n85 هم آپدیت شده( ورژن.....30 )هم آپدیت نشده نصب کردم جواب داد خفن خیلی با حال بود ای ول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به روی چشم فقط من یک چند روزی نیستم بعد که اومدم میزارم تا بعد:5: