منظور سرعت نوسازی تصویر هست.نقل قول:
داخل تنظیمات پنل برین تو قسمت Expert control menu
اگر گزینه هایی به اسم Real Cinema و TruMotion 100Hz هست جفتشون رو خاموش کنید یا هرکدوم که موجود هست رو خاموش کنید.
Printable View
منظور سرعت نوسازی تصویر هست.نقل قول:
داخل تنظیمات پنل برین تو قسمت Expert control menu
اگر گزینه هایی به اسم Real Cinema و TruMotion 100Hz هست جفتشون رو خاموش کنید یا هرکدوم که موجود هست رو خاموش کنید.
نظرتون چیه که
با برنامه ای مثل tsMuxer ویدیو رو به َAVCHD تبدیل کنیم، روی دیسک DVD معمولی به صورت دیتا رایت کنیم، و در دستگاه های پخش بلوری ببینیم.
AVCHD فرمت رایج دوربین های فیلم برداری هست. ویدیو تا 1080p و صدا dolby پنج کانال رو جواب میده. خیلی راحت میشه فایل mkv رو به AVCHD تبدیل کرد. فایل های mkv با رزولوشن 1080p و صدای 5 کاناله AC3 تا حجم 8GB به راحتی در دسترس هستند. با رزولوشن 720p با حجم 4GB.
این جوری دستگاه های پخش بلوری هم جا می افتند. اگثر دستگاه های بلوری AVCHD پخش می کنند.
xbox 360 برای بازی کردن game با کیفیت hd و بعضا در بعضی بازی ها full hd .
پلی کردن mkv با کیفیت hd و full hd از رو هارد کامپیوتر(خرید آرشیو های hd از آرشیو داران که این روزا هم زیاد شدن ! ) .
دانلود show با کیفیت full hd از نت (4 دقیقه حدود 570 مگابایت ) .
دانلود فیلم اینا به دلیل حجمای بالا 10 گیگ توصیه نمیشه عمر نوح و صبر ایوب می خواد با این سرعت نت :دی
[QUOTE=Ami R 940;4194285 عمر نوح و صبر ایوب می خواد با این سرعت نت :دی[/QUOTE]
ولی لذتی داره ها
فقط یه سوال:
در مورد ps3 ظاهرا هر فایل AVCHD رو پخش نمی کنه. ظاهرا محدودیتی فکر کنم در fps داره(؟). دستگاه های پخش بلوری همین طور هستند؟
از ps3 اطلاع چندانی ندارم بهتر از دوستان بخش این کنسول رو دارند بپرسی.از رقیبش xbox 360 اگر سوالی داشتی زیر بمش رو می دونم .:31:نقل قول:
سلام. این کار شدنیه ، ولی بنا به دلایلی ممکنه کیفیت کمی پایین بیاد !! البته این رو بگم که تبدیل فرکت و کدک کردن یک فایل fullhd یک سیستم و پردزانده ی فوق العاده قوی می خوادا! :دینقل قول:
آیا میشه یک فیلم با کیفیت فول اچ دی را از روی کامپیوتر که دارای کارت گرافیک با خروجی اچ دی ام آی است را بر روی تلویزیون
ال سی دی فول اچ دی پخش کرد.. لطفا طریقه انجام آن را توضیح دهید.. متشکرم
نقل قول:
بله ، فقط کافی ه شما یک کابل HDMI بگیرید و از خروجی کارت گرافیک به ورودی تلوزیون متصل کنید .
---
چند روز پیش یکی از دوستام فیلم 2012 فول اچ دی رو با حجم 18.5 گیگ دانلود کرد و روی تلوزیون فول اچ دی حالشو برد :دی :دی
سلام
من یه تلویزیون 42LW45000 LG دارم
یه دستگاه گیرنده ----S دارم که HD نیست
خروجی تصویرش فیکس نیست با تلویزیونم و تصویر تو وسط تلویزیون میافته و از کناره ها خالی میمونه (اینگار داری تو 42" تصویر 29" نیگا میکنی) و من مجبورم تصویر رو از تلویزیون 16:9 کنم که تصویر رو میشکه و غیر طبیعی میشه
سوالی که دارم اینه
اگه من یه گیرنده ----S HD بگیرم..با تماشای کانالهای غیر HD آیا رزولیشن تصویر درست خواهد شد و یا رزولیشن تصویر به نوع کانالی که تماشا میکنم ربط داره؟
یعنی با گیرنده های HD فقط کانالهای HD رو میشه با رزولیشن فیکس تلویزیون دید و بقیه کانالها مثل گیرنده ایی که الان دارم پخش میکنه
مهم واسه من نشون دادن رزولیشن فیکس با تلویزیونه...نمیخوام تصویر رو پهن نشون بده
اسااتید محترم...
لطفا" راهنمایی بفرمائید...
3 روز گذشت..