من پرو2 دارم
وقتی فارسی ساز کیبورد نصب کردم گوشیم ریست شد
دیگه بالا نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::2:
من پرو2 دارم
وقتی فارسی ساز کیبورد نصب کردم گوشیم ریست شد
دیگه بالا نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::2:
هارد ریست.........:31::31:نقل قول:
من هم همون علیرضا رو HD دارم . و با Fingerkeyboard 2.1 هیچ مشکلی ندارم .
البته با این دیکشنری لینگوسافت که فرشید پک 2008 رو کرک کرده مشکل دارم . که البته فرشید فارسی ساز هایی داده که با لینگو متش هستند .
در کل من مشکلی میشه گفت با این فارسی ساز ندارم و راضیم . با تشکر از علیرضا و فرشید
سلام
۱- آیا هیچ pocket pc با ویندوز موبایل هست که بصورت اورجینال فارسی ساز (نمایش متون فارسی + کیبورد مجازی فارسی) داشته باشه؟
۲- آیا با نصب فارسی ساز، کیبورد مجازی فارسی نصب میشه و بدون مشکل در تمام محیط ها کار می کنه؟
۳- آیا با نصب فارسی ساز، اگر گوشی کیبورد qwerty سحن افزاری داشته باشه، با این کیبورد هم میشه فارسی تایپ کرد؟
با تشکر
پ.ن: امیدوارم این سوالات رو در تاپیک مناسبی مطرح کرده باشم
1. خیر!نقل قول:
سلام
۱- آیا هیچ pocket pc با ویندوز موبایل هست که بصورت اورجینال فارسی ساز (نمایش متون فارسی + کیبورد مجازی فارسی) داشته باشه؟
۲- آیا با نصب فارسی ساز، کیبورد مجازی فارسی نصب میشه و بدون مشکل در تمام محیط ها کار می کنه؟
۳- آیا با نصب فارسی ساز، اگر گوشی کیبورد qwerty سحن افزاری داشته باشه، با این کیبورد هم میشه فارسی تایپ کرد؟
با تشکر
پ.ن: امیدوارم این سوالات رو در تاپیک مناسبی مطرح کرده باشم
2. شما باید یه فارسی ساز نصب کنید، و یه کیبرد دلخواه!
3. برنامه هایی هست که Layout فارسی رو به کیبرد سخت افزاری اضافه میکنه، مثلا الان خودم روی اکسپریا همچین چیزی دارم که با یه کلید بین فارسی و انگلیسی سوئیچ میکنه.