اون شورت کات هارو که تو محیط کورل بزن وقتی یه آبجکت رو فعال کردی ( با کلیک روش )
Printable View
اون شورت کات هارو که تو محیط کورل بزن وقتی یه آبجکت رو فعال کردی ( با کلیک روش )
سلام..
براتون اینو آپلود کردم:
http://p30carl.persiangig.com/Black%20and%20yellow%20-%20Front%20-%20Barry-%20Seventh%20innovation.zip
مشکلش تو شفافنبودن عکسها بود. ضمناً اگه پسزمینه هم مشکلی داشت، بگید.
saviss حرفت درست بود من Logo رو Import کردم .(چطوری باید لوگو رو import کنم؟) ممنون که اشکالمو گفتی :)
huti_421 (ممنون ولی اون روش Shortkey کار نکرد)
Carl
دقیقان مشکل ام و حل کردی :)
ممنونم. اشتباه ام کجا بود ؟ چطوری باید حلش می کردم ؟
دستون درد نکنه :)
سلامنقل قول:
شماگفتین که توی محیطCorel Photo -Paintکارکردین....اونجانیازی به Importکردن نیست(مگراینکهCorel Photo -Paintاون فرمت رونشناسه)من فکرمیکنم که Logoرواسکن کرده بودین ویافایل آماده شو داشتین
=====
دربرنامه
Corel Photo -Paintبرخلاف Corel Drowمحیط کار برمبنای Bit Mapهست ونه "وکتور"درنتیجه فایلهای Bit MapروبایدOpenکنیدونه Import
=======
یکی ازعلت های بروزاختلاف رنگ هم میتونه ازاین باشه که مثلا شما فایلLogo رو توی مودRGBداشتین وتغییر"مود"دادین به CMYK
درنتیجه دچاراختلاف رنگ شده بود(درواقع بجای ساختن ویا هماهنگ کردن اون فایل....بافایل اصلی.) اونو روبصورت یک "شیی"واردمحیط کاری کرده بودین
این مورد رو شایدCarlجان بهترراهنمائی کنن
===
huti_421جان اگرایشون توی Corel Drow کارمیکردن و Logo شون روبااستفاده از "بردار"بصورت "وکتور"میساختن حرفتون درست بود...نقل قول:
اما توی محیطCorel Photo -Paintمابافایل های BitMapسروکارداریم واون "شورت کات"که معرفی کردین اونجاکاربردنداره
البتّه من مشکل رو حل نکردم، بلکه دورش زدم :دینقل قول:
شما میخواستید با تغییر رنگ این کار رو بکنید؛ ولی من پسزمینهی لوگوتون رو توی فتوشاپ برداشتم (شفّافش کردم) و انداختم داخل کورل.
خوب تو عنوان نوشتن که Corel Draw :دینقل قول:
با PhotoPaint هم یه مقدار کار کردم :)
منم حواسم نبود نوشتم شورت کات :دی شرمنده
Saviss
من اول كارت روطراحی كردم بدون لوگو
بعد لوگو رو Import كردم
بعد روي لوگو right click كردمو Edit bitmap رو زدم
محیطCorel Photo -Paint باز شد و اونجا Edit كردم
نه دیگه......نشد :41:نقل قول:
وقتی کارهاتون روطراحی میکنین توی محیط "وکتور"..بعدش دیگه هر"آبجکت"ی روکه "Import"میکنین اون محیط این "آبجکت"روبه عنوان یک "شیی"میشناسه ونه یک تصویربرمبنای "بردار"درنتیجه باهاش همون رفتاری رومیکنه که براش تعریف شده..
برای همین هم هست که این مشکل پیش میاد
==
راهنمائی:فایل هایی روکه برمبنای Bitmapتعریف شدند..توی محیط وبرنامه های مربوط به خودشون "ویرایش"کنید..بعداز"ویرایش"میتونید اون هارو توی محیط های مبتنی بر "بردارویاهمون وکتور"Importکنید ...وصدالبته قبل ازImportمشخصات "مودرنگ" ی هرفایل روجداگونه یادداشت کنید..(مثلاC=.. Y=...M=...K=...)ویا(R=..G:=..B=..)والی آخر
salam khaste nabashid
khily mamnoonam :)