البته خوش هم نمیشه گفت چون ابروشون میرفت این بازیه تقلیدی رو از انحصار در اوردن
Printable View
البته خوش هم نمیشه گفت چون ابروشون میرفت این بازیه تقلیدی رو از انحصار در اوردن
وااای رفقای کنسولی سال بعد از هر نظر و از سبک سبک های مختلف ساپورت شدیم دیگه چی می خواید؟:دی
من اول حصرت این بازی رو می خوردم ولی رفقا بدونن اگه از گیرز بالاتر نباشه پایین ترم نیست در این مسئله
به دلتون بد راه ندید!:دی
بسیار از شنیدن خبر مسرور شدیم .
(گر چه خیلی امیدی به این بازی ندارم)
اینجا همونجایی هست که SYD و رفقاش قراره بهش حمله بکنن!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد گیم پلی بازی هم باید بگم که SYD یه اسلحه بزرگ شبیه به کلت داره که با یه دستش میگیرتش و قدرتش در حد یه بازوکاست و خیلی جالب باهاش ور میره! سیستم کاور گیری و تیراندازی شبیه به گیرز هست اما با سرعت خیلی بیشتر از اون که جذابیت رو چند برابر میکنه و فرق عمدش با گیرز وجود شخص دوم هست که همکاری و چند ضرب های خوشگلی با اون دختره میزنه که اسمشم فلینا خانومه.:دی
فلینا رو دست SYD قرار میگره اونم شوتش میکنه به سمت دشمن که جذابه و یه جورایی همکاریشون مثل پرنس چهار هستش
و یه چیز دیگه مشت SYD هست که همون کارایی اره زیر اسلحه معروف مارکوس رو داره که از اونم قدرت و سرعت بیشتری داره یه جا با یه دونه باس درمیفته ضربه آخر رو با مشتش میزنه حالا چی غوله در حد 100 فوت ارتفاع داره!
کلا مقایسه این بازی با گیرز مثل مقایسه بایونتا با دویل میمونه...
البرز جان دیگه اینقدر این بازی رو بزرگ نکن : دینقل قول:
وااای رفقای کنسولی سال بعد از هر نظر و از سبک سبک های مختلف ساپورت شدیم دیگه چی می خواید؟
من اول حصرت این بازی رو می خوردم ولی رفقا بدونن اگه از گیرز بالاتر نباشه پایین ترم نیست در این مسئله
به دلتون بد راه ندید!
گیرز پارسال اون کار رو کرد اگه این بازی کاملا شبیه گیرز باشه ( گرافیک + گیم پلی) بازم کار زیادی نکرده سازندش چون همین کار رو سال پیش اپیک انجام داده! که همینم بعید میدونم مثه گیرز باشه!
منکه همچین از این بازی خوشم نیومد!
انشا الله با نوآوری هاش همه رو جذب خودش کنه که بعید هستش از این سازنده با اون سابقه درخشان!
مسعود حالا هی موج منفی بفرست.:دی
این که بعضی رفقا میگن بازی خوب نمیشه یا تریلر های تووپ بازی رو ندیدن یا از اینکه این بازی واسه گیرز شاخ شده ناراحتن
چون که گیرز ناموس ایکس باکسه:دی
البته شوخی کردم حالا نریزید سرم:دی
چند پست بالاتر هم گفتم این بازی سرعت شخصیت اولش خیلی بالاتر از مارکوس هست مارکوس میخواد از یه نردبون بالا بره دو ساعت طولش میده بنده خدا:دی
در هر حال من چشم بسته نگفتم بازییه خوبی میشه از بازی چندین و چند تریلر IN Game دیدم که واقعا هیجان داشته!
ما گفتیم حالا بزارید بازی منتشر بشه ببینم چه نمرات و چه واکنشی نسبت به این بازی نشون داده میشه!
خوب یا بد مسئله این است...:27:
:12:
تو یه سایت دیگه زده بود امکان اینکه را پی سی بیاد هست اگه اینطور باشه که خیلی عالی میشه فقط خدا کنه بیونتا و دانته هم برا پی سی بیان
نمیدونم چرا منو یاد ارباب حلقه ها میندازه این قلعه و اینا....
آره موتور بازی یه موتوریه که مال Pc هستش و امکان داره این بازی واسه PC هم زده بشه البته نسخه PS3 بازی تقریبا آخراشه و 70% از بازی روی این پلتفرم ساخته شده!نقل قول: