موافقم اون فاجعه در برابر این خدایی میکنه خیلی ضایع هست مخصوصا عقبشنقل قول:
Printable View
موافقم اون فاجعه در برابر این خدایی میکنه خیلی ضایع هست مخصوصا عقبشنقل قول:
این دیگه چیه خدااااااااااااااااا
چرا اینشکلیه؟
سلام
1- اسپم سواری ممنوع
2- خبر از منبع معتبر باشه
3- اینجور خبرها/شایعات نامطمدن در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داده بشه
4- تاپیکو قفل نمیکنم شاید استاد و مدارکی به دست رسید یا عنوان تاپیکو مطابق با مسنتندات تغییر دادیم.
==============
امیدوارم که این عکسها فقط بی هدف باشه. یعنی اینکه ایران خودرو به فکر ساخت این نیوفته...
البته که اینا فکر نکنم هنوز ماکت سازی بلد باشن واسه همین تا چیزی میاد به ذهنشون سریع یکی ازش میسازن... مثل تصاویر زیادی که از شمند های مختلف وجود داره.
به نظرم تا اینجا زیبا ترین و قابل تایید ترین جمله این تاپیک این بود:
:12:نقل قول:
اینجاست که معلوم میشه سمند رو اینا طراحی نکردن
واقعیتش اول فکر کردم تاپیک همکاری با پورشه هستش اینطوری تغییر نام پیدا کردهولی دیدم نه تاپیک جدیده وقتی عکس پشتش رو دیدم خب گفتم حتما جلوش هم شبیه این کردن و حداقل یه کم تناسب با عقب دارهوقتی عکس جلو رو دیدم واقعا بهت زده شدم
اگه قرار باشه با این طرح و با همون فیس لیفت جلو و عقب بیاد بیرون فاجعه هستش اصلا طرح چراغها جلو عقب ماشین هیچکدوم باهم تناسب ندارن یعنی یک فاجعه طراحی تنها نکته قوت طرح قسمت جلو پنجره و کلا جلوی ماشین هستش که زیبایی داره ولی تداعی کننده یک طرح قوس دار و کوچک هستش که متاسفانه با بالا رفتن در امتداد درب موتور و رسیدن به شیشه جلو تمام امیدها و آرزوی دیدن یک طرح زیبا و جدید از بین میره .قسمت پشت با چراغهای قرار گرفته در قسمت بالای در صندوق تداعی کننده طرحی با صندوقی مرتفع هستش ولی صندوق بسیار کوتا و ترکیب ناموزون با سپر فاجعه دیه هستش
طرح جلوی ماشین خوب کار شده و زیبایی داره ولی نا هماهنگی شدیدی با بقیه طرح داره
اگه همین طرح بر روی پلتفورمیمثل لوگان (تندر )اجرا میشد و با توجه به تنوع فنی پلتفرم تندر که حتی موترو های 1000 سی سی هم داهر و طراحی یک اتاق قوس دار مرتفع و صندوقی که مثل تندر مرتفع باشه و چراغهای عقب به سبک تندر در امتداد ارتفاع خودرو میتونست زیبا باشه
این سبک یعنی یک فیس لیفت روی طرح پیکان قدیمی زوایای تیز باید داشته باشه و به جای کشیده شدن احجام روی بدنه در ارتفع خودرو باید در عرض کشیده بشه و حالتی عریض به ماشن بده.
بابا دمتون گرم از ديشب تا حالا 14 پست دادين !!!!
فرشاد جان من كه خودم گفتم توي اينترنت ميچرخيدم پس منبعش معتبر نيست .
به نظر من تاپيك رو قفل نكنيد تا اگر اطلاعاتي بدست اومد توي همين تاپيك بزاريم !!!
بچه ها خداییش دیگه اینقدر خرده نگرید ، ماشین به این خشگلی و مدل 2009 با طراحی کاملا منقلب شده و دارای استانداردهای یورو مگه چشه ؟! خوب اگه بنز نباشه ، لکسوس که هست !!! :دی
اولش یاد ولگای روسی افتادم، آخه شبیه هستش.
سیر تکامل اون رو هم ببینید جالبه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیافه زیاد مهم نیست به نظر من قیافه ماشین در رتبه اخر هست ولی خدایش این دیگه چی کاش حداقل درهاشو عوض می کردن
مهم موتور که می خواهند روش سوار کنند است :55:
بعد شاسی ماشین هست که مثل پراید نباشه
پیکان سابقه کهن داره .
حالا این ژیگول بازی ها چیه ؟ همون سمند هم اضافه بود چه برسه به این غول بیایونی .
سال شکوفه و نو آوری هم که گذشت .
سلام
جلوش بد نيست قابل تحمله
اما عقبش افتضاحه:31: