نقل قول:
من خودم طی تحقیقاتی که به عمل آوردم قیمت لپ تاپ تو مالزی و ایران میشه گفت تفاوتی نمیکنه. من 1340 رو از مالزی گرفتم 1650 ایران هم که اومده بودم قیمت کردم قیمتش همین بود. مدل های دیگه هم به همین شکل.
مهمترین تفاوت بین خرید از مالزی و ایران مساله ی گارانتی هست. مسلما گارانتی اون لپ تاپی که تو مالزی میخری خیلی بهتر و مطمئن تره ولی تو ایران نمیتونی ازش استفاده کنی. مثلا لپ تاپ خود من تا یک سال اگه از دستت بیافته زمین خورد خاکشیر شه یا تعمیرش میکنن یا یه لپ تاپ نو میدن بهت! یا مثلا اگه نوشیدنی بریزه رو کیبوردش کیبوردشو عوض میکنن.
یه تفاوت دیگه هم امکان customize کردن هست که تو ایران وجود نداره.
نقل قول:
کاملا حرف شما تایید میشه . منم پسرخالم مالزیه برام تحقیق کرد دیدم ایسر و Hp هم قیمت تهران یا حتی بعضی مدل هاگرون تر بودن.(البته خوبیش اینکه مثلا دل تو مالزی قسطی هم میده)همچنین چون لپ تاپی که از خارج خریداری میشه گارانتی اینترنشنال داره که تو ایران ساپورت نمیشه (به غیر از ایسوس) اگه یه چیزش خراب شه حداقل باید ببری دبی
با توجه باينكه يك سـال و نيـم از تاريخ آخرين پست ميگذره !!
هنوز هم صحبت دوستان در رابطه با " يكسـان بودن قيمت لپ تاپ در مـالــزي و تهـران " تاييــد ميشـــه ؟؟؟ يا اونقدر فرق داره كه آدم از اون ور واسه خودش بياره ؟؟؟ (من نظرم رو ايسوس هست)
ممنون ميشم دوستان راهنماييــــــم كننــــــد :: بـا تــشــكـــــــر