خودم گلف و لنسر و هوندا رو هم دوست دارم ولی مشکل لوازم دارن.
در ضمن یعنی یه لنسر از یه 206 تو این وضعیت بهتر و کم خرج تره؟
بیشتر کسایی که ماشینای مدل پایین تمیز دارن قیمت پرت میدن.
Printable View
خودم گلف و لنسر و هوندا رو هم دوست دارم ولی مشکل لوازم دارن.
در ضمن یعنی یه لنسر از یه 206 تو این وضعیت بهتر و کم خرج تره؟
بیشتر کسایی که ماشینای مدل پایین تمیز دارن قیمت پرت میدن.
نه قطعات 206 هر چه قدر هم گرون باشه از لنسر ارزونه در ضمن قطعاتش پره نسبت به لنسر اینجور ماشینا منظورم لنسره کمی حوصله میخاد واسه نگهداریش باید ببینید شما میتونید یا نه...نقل قول:
لنسر یه مزیت داره بیشتر قطعاتش با پروتون ویرا یکی هستش
از نظر قطعات فنی هم زیاد مشکلی نیست گلف ارزونتره هم قطعاتش بیشتر و ارزونتره
در کل اگه بخوای توی کار تیون هم بری ماشینهای مثل لنسر و گلف و سیویک بهترین گزینه هستن فقط اینم در نظر بگیر این ماشینا خیلی سخت فروش میرن.
اون قیمت پرت دادن هم به خاطر اینه که فروشنده نیستن من گلف 92 تمیز پارسال تو کرج سراغ داشتم واقعا تمیز 4.5 پایه بهم گفت تو اینجا دوست خودم بهم گلفش رو که خیلی هم دوس داشت 5 تومن گفت لنسر سراغ دارم 6 تومن میگه جی ال احتمال داره بخرم و تعویض موتور بکنم در کل این ماشینا بیشتر واسه نگهداری و تیونینگ خوب هستن حالا شما ببین اونقدر عشق ماشین داری؟
ولی نه فکر نکنم میدونی از کجا میگیم از نحوه تعریف کردنت از 206 رینگ داره و سیستم .
بهتره دنبال همون 206 یا با کمی افزایش بودجه دنبال یه سیلو باشی.
من عشق ماشین هستم اما به واسطه ی شرایتم نمیتونم خودم به ماشین رسیدگی کنم یا تعمیراتشو خودم انجام بدم.
اطلاعات فنیمم خیلی بالا نیست.از طرفیم چون قبلا 323 یا 206 یا پرشیا داشتم پراید واقعا برام ازار دهندس.
چون به مشکل مالی خوردم الان نمیتونم بیشتر از این حدود پول بزارم و میخوام یه ماشین بی ازار داشته باشم تا رفع این بحران مالی.
از شما دوستانم خواهش میکنم که پیشناهاداتونو بهم بگین.
بعضیا میگن یه گلف به قیمت بگیرم 1 تومن خرجش کنم که راحت باشم.
شما چی پیشناهاد میدین؟
در ضمن دوو ترمز های ضعیفی داره و منم رو ترمز خیلی حساسم.
کسی جواب نمیده؟؟؟؟
سلامنقل قول:
بچه ها حرف هارو گفتن
یا باید به فکر ماشین های خارجی دست دوم باشی
یا با همین پراید که خمیگی برات آزار دهندست بسازی
مخصوصا رامین جان که خیلیاز این ماشین های خارجی دست دوم اطلاعات داره
یا به فکر ژاپنی ها باش و یا دوو
این با یه خورده دستکاری اگه واقعا طالب باشی حل میشه :11:نقل قول:
در ضمن دوو ترمز های ضعیفی داره و منم رو ترمز خیلی حساسم.
نظر منم با امیر یکی هستش اگه میخوای راحت باشی یه ماشین خارجی دست دوم بگیر راحت باش
من خودم بودم این همه میخواستم خرج کنم به خاطر شدیدا عشق ماشین بودنم طرف آمریکایی ها میرفتم ولی توصیه نمیکنم اصلا چون نگهداری یه ایمپالا 1973 خیلی سخته .تو. ماشینی برای سواری کردن میخوای به نظرم دنبال یه میتسوبیشی لنسر باشدوو هم با کمی دستکاری درست میشه دقیق نمیدونم ولی میشد با تعویض بوستر مشکل ترمز رو حل کرد شاید بوستر یه اسپیرو روی سیلو خوب جواب بده.
گلف هم عالیه ماشین نرم جادار و قوی هستش یه کم بگردی یه 92 با موترو 1800 بگیری با این موتور خیلی کم هم مصرف داره قطعاتشم میشه پیدا کرد اگر هم خواستی یه موقع نگه داری یه مجوز تعویض موتور میگیری و یه موتور هم حجم انژکتوری میبندی روشمصرفش بازم میاد پایین .خلاصه من که اشکالی در مرود گلف نمیبینم.
مرسی از راهنماییتون
دقیقا ماشینی میخوام که راحت باشم.برای مثال 2سال پیش خیلی حوس امریکایی کرده بودم یه ترنس ای ام 94 خریدم.با این که مدلش بالا بود ولی خیلی ازیتم کرد و چند باری تو جاده الافم کرد.نمیگم سواری لذت بخشی ندارن.فوق العادن.ولی درد سر زیاد دارن.
مرسی از راهنماییتون
دقیقا ماشینی میخوام که راحت باشم.برای مثال 2سال پیش خیلی حوس امریکایی کرده بودم یه ترنس ای ام 94 خریدم.با این که مدلش بالا بود ولی خیلی ازیتم کرد و چند باری تو جاده الافم کرد.نمیگم سواری لذت بخشی ندارن.فوق العادن.ولی درد سر زیاد دارن.
دوست عزیز این رو هم در نظر داشته باش که اگر گلف یا لنسر خیلی عروسک هم گیر بیاری خدای نکرده با یه تصادف دیگه به سختی میتونی براش مشتری گیر بیاری
اما 206 رو راحت تر میتونی بفروشی
206 مدل پایین خیلی خرج داره اما زمان فروشش راحت تر از لنسر یا گلف براش مشتری هست
من بودم 206 میگرفتم و همیشه یه مبلغی رو کنار میذاشتم تا آماده باشم خرجش کنم
ماشین خودت خیلی خوبه با توجه به کارکردش
ببین میتونی خرج ترمزش کنی و همون رو سوار بشی خیلی بهتره