-
اول سلام
اگه قصد خرید یه ساید ی رو داریدکه خوب کار کنه امریکایی بگیرید ما الان 3 ساله whirlpool داریم خداییش حرف نداره و گارانتیشم خوبه
الان تو امریکایی ها ویرلپول و کنمور حرف اولو میزنن اما کنمور چون وارد کنندش یه نفره قیمتش یکم بالاتره من از خود تعمیر کاراش که پرسیدم گفتن ویرلپول درصد خراببش خیلی پایینه الان قیمت ندارم ولی قیمتش بالایه 2400000 تومان هستش در ضمن کلاس انرژیش A هست و 5 سال ضمانت کمپرسور داره و 10 سال خدمات پس از فروش
فقط یه جنس خوب بخر که یه عمر برات کار کنه
-
سلام
میخواستم یخچال - فریزر بخرم - 25 فوت به بالا - مارک With House پیدا کردم و خوشم اومده - قیمتش هم تقریبا" 1.800.000 تومانه - نظر دوستان را در مقایسه با Samsung - Hitachi و سایر برندها میخواستم. ممنون
-
سلام ،
من ميخواستم سايد باي سايد بخرم ، نميدونم چكار كنم ؟
جنرال الكتريك يا كنمور ؟ البته خيلي گرونن ، ماركهاي ديگه خيلي ارزونترن .
مثلاً جنرال الكتريك يا كنمور تو مدلهاي خوبشون تقريباً 2 برابر قيمت بقيه هستن . به نظر شما ميارزه ؟
-
من بهت بگم گول قیافه جنسای کره ای و چینی و ...... نخور
بروجنرالی- وایت اند وستینگ هاوسی چیزی بگیر سرش به تنش بیارزه
ما دوو داریم اشغاله
-
والا ديگه مونديم چه كنيم ؟
فريجيدر چطوره ؟
من اهواز زندگي ميكنم ، اما ميخوام بيام تهران سايد بخرم . آخه اينجا جنساي امريكايي تا 600000 تومن گرونترن .
خيلي تحقيق كردم ، كره اي كه اصلاً ، ولي تا الان فريجيدر بهتر به دلم نشسته :46:
-
بهترین کار برایه خرید یخچال اینه که از یه تعمیر کار که همه نوع رو تعمیر میکنه بپرسید کدوم بهتره
-
به نظر من شما برو جنرال الکتریک بگیرید عالی هستد ما 2-3سال پیش 2.600000گرفتیم هم خوشگلا" و هم با دوام...
-
والله ما هم مدتیه از اسنوا استفاده میکنیم
مشکلی نداره
-
کسی نمیدونه الکترولوکس بهتره یا جنرال الکتریک
-
سلام لطفا زودتر راهنماییم کنید ویرپول بهتره یا پروفایل جنرال الکتریک که در بار داره؟ اصلا در بار خوبه یانه ؟ بعضی ازفروشندها میگن اگه نوار دورش خراب شه از آب بندی درمیا د مصرف یخچال رو بالا میبره .