? kasi nabud?نقل قول:
من دنبال یه قفل واسه دی وی دی میگردم که کسی نتونه اطلاعات روی اون رو بخونه
یعنی پسورد بزاره واسش
کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
? kasi nabud?نقل قول:
یعنی پسورد بزاره واسش
نمیدونم اجازه دارم جواب بدم یا نه ؟؟نقل قول:
ولی با اجازه ی بزرگتر ها ؛
CryptCD.v5.0
توی سایت های ایرانی یه سرچ کن ، لینک دانلودش رو به راحتی بدست میاری:10:
من دیر رسیدم ولی!نقل قول:
آخه کسی جوابی بلد نیست که بده دوست عزیز! هیچ نرم افزار بدرد بخوری در اینترنت یافت نمیکنید! اگر هم نرم افزار خوبی پیدا بشه ایرانی جماعت عادشه ورمیداره یه قفل تلفنی میزاره روش میفروشه به بقیه :31:
باز میشه پولی
شما اگر محدودیت نداری همون قفل تلفنی را بزار به جای ضد کپی. راحت و بی دردسر. armadillo گزینه خوبی است
برای قفل ضد کپی در اینترنت پیزهایی یافت میشه. خودت تحقیق کن
نقل قول:
کد:http://www.google.com/search?hl=en&source=hp&q=%D9%82%D9%81%D9%84+%D8%B6%D8%AF+%DA%A9%D9%BE%DB%8C&aq=f&oq=&aqi=
نقل قول:نقل قول:
یعنی پسورد بزاره واسش
این که گفتی خیلی خوبه ولی روی دی وی دی جواب نمیده
واسه دی وی دی چیزی داریم؟
راست ميگه ..دوستمون...دو راه داري...
من يه دوست داشتم كاري كرد كه سي دي غير قابل رايت بشه..با كلون و بيشتر فقفل شكن ها...
مخ بود....
ولي بهترينش اينه كه قفل تلفني بذاري..بهتر از اين ديگه جواب نميده....الان هم همين تو بورسه..عزيز...
يكي ميگه قفل تلفني چيه؟
نرم افزار رو به يك تلفن وابسته مي كنند. يعني هميشه بايد با همون تلفن به اينترنت وصل بشي و برنامه رو اجرا كني. بعضي ها به اين نوع قفل "فعال سازي از راه دور" مي گويند. البته قفل آدمي بهترين نوع قفل هست. يعني يك نفر رو با باتوم بفرستي خونه استفاده كننده كه به محض اينكه خواست كپي بگيره ، بزنه توي ملاجش.نقل قول:
يك نفر خواهشا ، موضوع رو در قسمت پرسشهاي متداول اصولي تر تشريح بكنه .
ممنون
خب پس با اينحال حتما بايد به اينترنت وصل بشي. يه وقت يه بيچاره مودم ناره.
به نام حق
با اجازه از اساتيد محترم..
تا جايي كه ميدونم و ديدم ميگم..
يه مدل از قفل تلفني كه دوستمون اشاره كردن..اينترنتي هستش...
يه مدل ديگه واسه دوستاني كه مودم ندارند...اليته كه الان مودم داري وگرنه تو انجمن چه جوري اومدي...واير لس؟
اينه كه شما ميره نرم افزار رو ميخري ..البته ايرانيشو...حالا ممكنه درسي باشه ..رو درسيها بيشتر ميذارن...
بعد ميايي خونه ميخوايي نصبش كني...رو نرم افزارت يه سريال ممكنه زده باشه..اونو ور ميداري...مينويسي...يه گوشه...
بعد به شماره شركت سازنده ..(كه خودشون تو راهنماي نرم افزار گفتن) زنگ ميزني...
ميگي الو ...به طور زنده اصولا كسي نيست جوابتو بده...چون بايد 24 ساعته پشتيباني كنند..واسه همين ميذارن رو پيام گير...
بعد خانمه ميگه شماره سريالتو بزن ..شما هم ميزني...بعد اونجاست كه به شما رمز عبور.. يا شماره فعال سازي يا هر چيزه ديگري كه ممكنه رو به شما ميده...
بعد اون شماره رو ميزني در جاي مربوطبهش...به همين ناراحتي..شما فعال شدي..
منتها به احتمال زياد اين نرم افزار ها رو جوري قفل گذاشتن كه تنها رو يه سيتم اجرا بشه نه سيستم ديگريس....
دليلشهم اينه كه طرف ميخواد به خاطر زحمتي كه حالا كشيده يا نكشيده...سودي ببره...
كسي هم كه به فكر جيب ملت نيست...
ولي با پيشرفتي كه فن اوري داشته الان ديگه اينترنتي شده..و اينكه بگي كسي مودم نداره ..مثله اينه كه بگي ........
ميگم يه مدل ديگه اينه كه شما رو از رايت يا ايميج گرفتن سي دي منع ميكنه....يعني شما هر وقت خواستي كه ايميج بگيري يا سي ديت ميسوزه...
يا كلون سي دي يهويي به 100 % ميرسه...
اين روش رو يكي از دوستام بلده.....
تماس فرت..
نقل قول:
اسمشو نمیگین :10: