از كجا معلوم شايد باشه شما كه نديديشنقل قول:
نوشته شده توسط a.toraby
Printable View
از كجا معلوم شايد باشه شما كه نديديشنقل قول:
نوشته شده توسط a.toraby
سلام عزیزان
برای کانفیگ اکسس پوینت هایی که بصورت وبی کانفیگ میسوند توی رد هت 9 و به صورت متنی چه مدلی باید کانفیگ کرد؟
اول از اينكه ميخواي سرور محلي لينوكس را بندازي خيلي خوشم اومد.
دوم:
دوست خوب اگه در حين نصب لينوكس (ردهت يا مندراك يا .... فرقي نداره من با مندراك و ردهت كار كردم) گزينه هاي ابجكتهاي سرور NIS Server و Samba Server را فعال كرده باشياولين قدم را برداشتي .
سرور Nis براي يك شبكه محلي است و اگه Clinetهاي ويندوز داري بايد Samba server را هم تنظيم كني .
اولش پيچيده و مشكل به نظر ميرسه( چون 3 سال پيش كه من اي كار را براي 5 كامپيوتر كردم و چون توي ايران كمتر جايي نياز به چنين شبكه هايي داشت مسلماً پيدا كردن كمك واطلاعات لازم بسيار برام سخت بود اما با كمك اينترنت و مقالات بعد از 2 ماه موفق شدم)اما بعد از نتيجه پي به قدرت و ابهت و سادهگي لينوكس خواهي برد . :happy:
و واقعا چقدر دلپذير و زيبا بود ويندوز سرور بايد لونگ بندازه:biggrin:
سوم:
اما راهنمايي :
اين آدرس و مراحل داخل مقاله را با دقت طي كن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كمك خواستي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nv onljdl .
چهرم:
در چه شهري هستي؟
اول از اينكه ميخواي سرور محلي لينوكس را بندازي خيلي خوشم اومد.
دوم:
دوست خوب اگه در حين نصب لينوكس (ردهت يا مندراك يا .... فرقي نداره من با مندراك و ردهت كار كردم) گزينه هاي ابجكتهاي سرور NIS Server و Samba Server را فعال كرده باشياولين قدم را برداشتي .
سرور Nis براي يك شبكه محلي است و اگه Clinetهاي ويندوز داري بايد Samba server را هم تنظيم كني .
اولش پيچيده و مشكل به نظر ميرسه( چون 3 سال پيش كه من اي كار را براي 5 كامپيوتر كردم و چون توي ايران كمتر جايي نياز به چنين شبكه هايي داشت مسلماً پيدا كردن كمك واطلاعات لازم بسيار برام سخت بود اما با كمك اينترنت و مقالات بعد از 2 ماه موفق شدم)اما بعد از نتيجه پي به قدرت و ابهت و سادهگي لينوكس خواهي برد .
و واقعا چقدر دلپذير و زيبا بود ويندوز سرور بايد لونگ بندازه
سوم:
اما راهنمايي :
اين آدرس و مراحل داخل مقاله را با دقت طي كن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كمك خواستي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nv onljdl .
چهرم:
در چه شهري هستي؟