پس اونوقت به موتور توربوی سمند فکر نکن به 4g63 فکر کن یا به rb26tt نیسان و هزار تا موترو دیگه که بهتر از این موتور مجهول الهویه امتحانشون رو پس دادن.نقل قول:
ببخشید بیش از حد احساساتی شدم آخه داشتم under cover بازی میکردم.
Printable View
پس اونوقت به موتور توربوی سمند فکر نکن به 4g63 فکر کن یا به rb26tt نیسان و هزار تا موترو دیگه که بهتر از این موتور مجهول الهویه امتحانشون رو پس دادن.نقل قول:
ببخشید بیش از حد احساساتی شدم آخه داشتم under cover بازی میکردم.
یه اطلاعاتی هم درباره موتوری که می خواد رو سورن پلیس نصب شه بدین
ممنون
خوب بسته به بوستی که داده میشه متغیر هست قدرتش :31:نقل قول:
موتور توربوی سمند ، موتور جدیدی نیست بلکه ef7 به همراه توربو هستنقل قول:
همین موتور ef7 هست که مدل توربو هم داره و قراره رو سورن نصب بشه:11:نقل قول:
----------------------------------
در آخر باید بگم خدا آخر عاقب ملت رو به خیر کنه
ملت با موتور عادی ...............
وای به حال توربو:27:
------------------------------
کسی خبر نداره این ماشین اینتر کولر داره یا نه؟؟
نه امیر انگاری نداره من عکساش رو میدیدم توربوی کوچیکی داره و بوست پایینی باید داشته باشه.
نه امیر جان نداره،من تو نمایشگاه مشهد پارسال از مسئول غرفه سورن در موردش پرسیدم البته اون موقه نمی دونستم که همچین چیزی قراره بیادنقل قول:
کسی خبر نداره این ماشین اینتر کولر داره یا نه؟؟
طرف خودش که توضیح داد گفت که توربوشارژر هم داره و وقتی گفتم اینتر کولر هم داره بدبخت نمیدونست اصلا چی هستش
معلوم نیس همین توربو شارژر رو هم از رو چه ماشینی کف رفتن :ی
به احتمال قوی یه توربو در حد توربوی موجود روی موتور های دیزل پژو سیتروئن باید باشه
اینا خیلی خل و چل هستن یه منبع بزرگ از موتروهای اقتصادی دم دستشون هست دارن واسه خودشون موترو طراحی میکنن .
یکی بیاد موتروهای پژو سیتروئن رو لیست کنه میبینه تو این رده چقدر موتورهای خوب پیدا میشه.
خوب رامین باید حداقل 10 psi بوست داشته باشه که بتونه 40 - 50 اسب اضافی رو تولید کنه
نه؟؟
دمت گرم ،وقتی این همه موتور ناز دم دسته این کارا چیه اینا میکنن.نقل قول:
نقل قول:
چند تا مشکل وجود داره :
1.هزینه یک موتور جدید : واردات ( خروج ارز) مونتاژ ( حق لیسانس + ساخت قالب و ...) + آموزش کارگران در بخش تولید خدمات پس از فروش و ... . ایران خودرو قصد داره موتورهای خودروهای سواریش رو به 2 مدل کاهش بده
2. دو دستگی در شرکت PSA : همکاری پژو سیتروئن با ایران مورد تایید همه مدیران این شرکت فرانسوی نیست. مخالف زیاد داره. یکی از دلایل توقف ساخت 206 تیپ 5 تامین نشدن قطعاتش بود.
3. تحریمها : خودتون بهتر از من میدونید.
پس دلیل تولید 206 صندوق دار با موتور 1600 و همون گیربکس چی هست؟؟نقل قول:
دو دستگی در شرکت PSA : همکاری پژو سیتروئن با ایران مورد تایید همه مدیران این شرکت فرانسوی نیست. مخالف زیاد داره. یکی از دلایل توقف ساخت 206 تیپ 5 تامین نشدن قطعاتش بود.
از نظر ecu ]م مشکلی نداشتن
پس چرا همون موقع تیپ 6تولید میشد؟؟