سیستم اتاقمون تو دانشگاه شیش ماه یه بار ریست میشه اونم ویندوز عوض میکنیم ! ( سرور نیست ! )
پاوری که تولید میشه برای مصرف مداوم ساخته میشه هم نسخه های دسکتاپ هم سرور ( خود مدیر فنی گرین بهم گفت و تو لابراتوار تستش نشونم داد ! )
Printable View
سیستم اتاقمون تو دانشگاه شیش ماه یه بار ریست میشه اونم ویندوز عوض میکنیم ! ( سرور نیست ! )
پاوری که تولید میشه برای مصرف مداوم ساخته میشه هم نسخه های دسکتاپ هم سرور ( خود مدیر فنی گرین بهم گفت و تو لابراتوار تستش نشونم داد ! )
اصولا اگه از نظر گرمایی سیستم کنترل شده باشه و پاور سیستم هم پاور با کیفیتی باشه مشکل خاصی برای استفاده 24/7 از سیستم نیست.
سلام دوستان
چیزیش نمیشه
من هر شب با این سرعت اشغال دارم دانلود میکنم
یعنی شب و روز روشنه
هیچیش نمیشه
اگر میخواست چیزیش بشه این کافی نت ها کامپیوتر ها را هرز گاهی خاموش میکردند
یا بانک ها ...
مهم اینه که کامپیوتر هم گرم و سرد نشه همین
به به بهنقل قول:
میبینم که جمع همکارا و مدیران عزیز جمعه:10::40::11:
خوب دارم امیدوار میشم پس
نقل قول:ممنون اساتید!نقل قول:
پاورم گرین 430 وات هست حالا کیفیتش به نظرتون خوبه یا نه؟
والا کیس رو به نظرم از نظره گرامیش خوبه
فقط این مودمه بعضی اوقات بد داغ میکنه روش میشه نمیرو درست کرد
مشکلی نداره؟
:46:مرسینقل قول:
برادر مگه قابلمس؟:27::46:نقل قول:
ممنون
پاور من هم گرین 430 (Real) هستش. از وقتی دانلود آفلاینم رو راه انداختم خیلی کم پیش میاد خاموشش کنم. انقدر کمه که نمی دونم چند وقت یه بار خاموش می شه. الآن حدود 5 ماهه که این وضعیت رو داره. وقت هایی هم که دانلود آفلاین نداشتم شب ها با ADSL دانلود می کردم. در کل واسه من که تاحالا مشکلی پیش نیومده، انشاا... واسه شما هم پیش نیاد.نقل قول:
موفق باشی:11:
یه داریوش کم داشتیم که اونم خودشو انداخت وسط :31:نقل قول:
به به به
میبینم که جمع همکارا و مدیران عزیز جمعه:10::40::11:
خوب دارم امیدوار میشم پس
مشکلی پیش نمیاد داریوش جان خیالت تخت
تو که پول پایه سیستم نمیدی میری از زیر زمین های شوش سیستم جمع میکنی به قول خودت 40 چوق :31: خوب نگران چی هستی با خیال راحت ادامه بده :31: هیچ مشکلی پیش نمیاد اگه همه چی درست باشه
با سلام
ببین اگر سیستم تهویه سیستم خوب باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد اگه کامپیوتر رو یه جای خنکی نزدیک کولر بزاری بد نیست چون کمک حال فن cpu میشه ولی در کل اگر اینا هم نباشه هیچ مشکلی برا سیستم پیش نمیاد