نسخش رو نمیدونم ولی یک هفته ی پیش از سایت ATI دانلودش کردم با حجم 48.1MB.نقل قول:
از این که با 7000 سازکاری داره مطمئنم چون خود سایت مدل گرافیک و ویندوز رو می پرسه.
روی ویندوز دیگه ای تست نکردم.
Printable View
نسخش رو نمیدونم ولی یک هفته ی پیش از سایت ATI دانلودش کردم با حجم 48.1MB.نقل قول:
از این که با 7000 سازکاری داره مطمئنم چون خود سایت مدل گرافیک و ویندوز رو می پرسه.
روی ویندوز دیگه ای تست نکردم.
دوست عزيز ATI درايوهاش احتياج به Framwork 2 دارد و بعدش درايورت را نصب كن الان ويندوز خودش چيزي زده GPU Z چيزي زده؟ ATI Redeaon 7000?
ببخشید منظور شما از Framwork همون net Framwork. هست؟نقل قول:
اگه اینطوره روی سیستم من نسخه ی 3 اون نصبه.
عکس GPU z که تو صفحه اول هست،ویندوز هم اینو نشون میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادم رفت اینو بنویسم روی یکی از درای های خالی سیستم ویندوز XP sp2 نصب کردم ولی اونم مثل این وندوزمه.این یکی ویندوزم sp3 هستش.
ممکنه با ارتقا به Vista یا Seven مشکل حل بشه؟
اين Redeaon ها يك زماني خيلي تقلبي داشتند مخصوصا 7000 هاش و 9200 بردشو ATI اما چيپستشون يك چيزه ديگه هست معمولا
lمن فكر كنم تقلبي هست
اون رم گرافيكت IC روش چي نوشته چه ماركيه ؟
اما تصويري كه گذاشتي گرافيك آنبرد هست
يعني شما در Setupمادربرد گرافيك مادربرد را Disableنكرديد
مطمئنم که چیپش Radeon 7000 هست چون قطعه خنک کننده ی روش رو برداشتم دیدم،ساخت تایوان هم بود.نقل قول:
گرافیک آنبرد هم غیر فعال هست.
من یک رم 1 گیگ و یک 256 دارم که روی هم میشه 1280 مگ که میشه 1.25 گیگ،اگه آنبرد فعال باشه ویندوز مقدار رم رو 1.21 گیگ نشون میده که اینطور نیست:
اینم یک عکس از Setup مادبوردم که نشون میده گرافیک آنبرد رو غیر فعال کردم:
اصلا شايد سوخته باشه
يك بار ديگه روي يك سيتمه ديگه تستش كن
آخه آنبرده فعاله توي ويندوز اونو مي شناسه
فکر کنم.
آخه سیستم دیگه ای نیست که روش تست کنم.همشون pci express دارن،AGP بهشون نمیخوره.
ولی یکی از دوستام یک Radoen 7000 داره که مطمئنم سالمه ازش میگیرم روی سیستمم تست میکنم اگه کار کرد ایراد از این کارته هست اگه نه مال سیستم هستش.