یعنی باید کل سایت رو دانلود کنم ، میدونی حجم سایت چقدر سنگینه ، اینجور که نمیشه ، منظورت از HTML بگیری و استفاده از تکنیکهای HTML و CSS رو نفهمیدم ، بیشتر توضیح بده ، ممنون از شمانقل قول:
Printable View
یعنی باید کل سایت رو دانلود کنم ، میدونی حجم سایت چقدر سنگینه ، اینجور که نمیشه ، منظورت از HTML بگیری و استفاده از تکنیکهای HTML و CSS رو نفهمیدم ، بیشتر توضیح بده ، ممنون از شمانقل قول:
اين نرم افزار هارو بايد در لوكال تست كنيد وقت گيرهنقل قول:
براي فار سي كردن شما بايد كدنويسي php بلد باشيد
منظورتون از كل سايت فارسي كنيد چيست!
منو ها و عنوان ها كه زياد وقت گير نيست
اگر هم مطالب سايت ميخواهيد فارسي كنيد خوب بايد ترجمه گر خوبي باشيد:10:
پس اینجوری که شما میگید باید PHP بلد باشم کار خیلی مشکل میشه ، منظورم از فارسی سازی ، منوها و مطالب سایته فقط همین
شما دقیقا می خواهید کل یک سایت فارسی بشه ؟ یعنی همه بخش ها و صفحاتش ؟ بعد اون رو توی وب خودتون قرار بدید یا لینک بدید به صفحه فارسی شده ؟
یا نه
می خواهید فقط یک صفحه فارسی بشه و شما به اون لینک بدید ؟
می خواهید از قالب اون سایت استفاده کنید و به جای مطلبی که اون سایت گذاشته از مطالب دیگری بهره بگیرید ؟
ممنون میشم یک مقدرای کاملتر توضیح بدید.
من میخوام چند صفحه ( بسته به تعداد صفحات سایت مورد نظر انگلیسی ) ، شبیه خود صفحات سایت انگلیسی (نقل قول:
دیدید بعضی هکرها صفحات یک سایت معروف رو عین خودش درست میکنن ) ، به صورت فارسی شده ( ترجمه
متنهای انگلیسی در سایت و منوها ) درست کنم و در سایتم بذارم بعد لینک بدم به سایت اصلی انگلیسی ، مثلا
شما چند صفحه شبیه صفحات سایت download.cnet.com درست میکنید البته به صورت فارسی ، بعد میزارید توی
سایتتون بعد کاربر مثلا روی لینک فارسی شده نرم افزارهای شبکه کلیک میکند ، بعد به صفحه بعد که اونهم باز
فارسی شده میرید که این صفحه هم درون هاست خودمون قرار داره ، بعد روی کلید دانلود که کلیک میکنیم به
سرور سایت Cnet وصل میشیم و پنجره دانلود فایل ظاهر میشه .
جواب سوالات :
می خواهید فقط یک صفحه فارسی بشه و شما به اون لینک بدید ؟ سایت که یک صفحه نیست ، دست کم 20 ، 30 صفحه داره اما باید به سایت لینک بدم
می خواهید از قالب اون سایت استفاده کنید و به جای مطلبی که اون سایت گذاشته از مطالب دیگری بهره بگیرید ؟ بله ، و میخوام مطالب ترجمه شده رو بگذارم
با babylon 8 هم میتونی ترجمه کنی : دی
ترجمش مهم نیست ، یک کاریش میکنم ، موضوع چیز دیگست که در بالا توضیح دادمنقل قول:
خب
شما باید کل صفحات رو دانلود کنی ، اونهایی رو که به دردت می خوره ... یا تک تک با با برنامه هایی که اینکار رو انجام میدن.
بعدش بخش های مورد نظر رو فارسی کنی و کل اون پوشه رو روی هاستت آپلود کنی. ولی باید توی لینک های یک تغییراتی بدی و به هاست خودت لینک بدی ، اینطوری شخص همرو فارسی و توی هاست شما می بینه و فقط وقتی می خواد یک چیز دانلود کنه باید به سرور سایت اصلی وصل بشه.