با وجودي كه سه تا رم داري ولي بازم پاورت كافيه، اما خوب ممكنه آسيب ديده باشه، نگفته بودي سرعتت كند شده!! تازگيا اينطوري شده يا از وقتي كه دماش رو به اصطلاح 55 اومده؟نقل قول:
Printable View
با وجودي كه سه تا رم داري ولي بازم پاورت كافيه، اما خوب ممكنه آسيب ديده باشه، نگفته بودي سرعتت كند شده!! تازگيا اينطوري شده يا از وقتي كه دماش رو به اصطلاح 55 اومده؟نقل قول:
دوستان میرم پاور میگیرم ببینم چطوره بهتون میگم از همه ی شما ممنونم
از من مي شنوي پاور نگير كه ربطي به پاور نداره مشكل داغ شدنت!نقل قول:
دوست عزیز شما چی میگی برم انجام بدم ممنون مشم کمکم کنیدنقل قول:
نقل قول:
پاور من هم 330 green هستش یه بار سوختش بردم گارانتی اینی ام که میگم قبلا اینطوری نبوده که سرعتش خیلی اومده پایین یه چیزی در حد فاجعه
خب وقتی اتصالان پردازنده خمیر و خنک کننده و دور فن ... چک شده دمای بالا می تونه از ولتاژ و مشکل پاور باشه!این یه مورد هست که تست میشه حالا نظر تو چیه!؟مادربرد و یا خود پردازنده!؟خطای مانیتورینگ ها هم که این حد نیست...البته دمای اتاق و تهویه کیس خیلی مهمه!!نقل قول:
از من مي شنوي پاور نگير كه ربطي به پاور نداره مشكل داغ شدنت!
بايد يك ساعت سيستم رو تو يه جاي خنك تست كنه ببينه مشكلش حل ميشه يا نه!
پاور 330 گرين قدرتش بيشتر از اين چيزاس! اگه حل شد كه بهتره فن بزرگه رو با يه فن كوچيك پر دور عوض كنه و اگه رفع نشد فن پردازنده تعويضش تو اولويت قرار مي گيره!
در هر حال اين ساده ترين كاريه كه ميشه كرد! ضمنا پاور گرونتره پس بايد از اوني كه مشكوك تر و ارزون تره شروع كرد!
اينم يادم رفت :
تحقيقات نشون ميده 90 درصد پاورها به دو دليل مي سوزند
1) كاهش يا افزايش مكرر ولتاژ ورودي به پاور
2) دماي بالاي محيط !!!
پس تنها ده درصد پاورها به خاطر معيوب بودن مشكل دار ميشوند! اي تحقيق پاورهاي تقلبي را در بر نمي گيره:31:
ها این تحقیقات رو کدوم گروه انجام دادن!؟:دی
اتصال رو ندیدم تو دلایل که خیلی بیشتر هست...تهویه کیس باید بهتر بشه ...
اينو تو يه مجله كامپيوتري خونده بودم قبلا !! متاسفانه مدركي در دسترس نيست كه ارائه بدمنقل قول:
اتصال يه دليل عمدي حساب ميشه و عموما كمتر پاوري بر اثر اتصال ميسوزه! پس نميشه گفت يه دليل عمده هستش! من اينجا دنبال دلايل عمده بودم نه همه دلايل خرابي پاور!
يكي ممكنه پاورشو بكوبه به ديوار خراب بشه، اينم بايد يكي از دلايل خرابي پاور باشه؟؟
پس بايد اينجوري بنويسم :
دلايل خرابي پاور :
1) هر گونه آب پاشي روي پاور
2) استفاده از يك پاور ضعيف روي يك سيستم قوي!!!!!
3) رعد و برق!!
4)زلزله!!
و هر چيزي كه بتواند پبه پاور شما آسيب برساند!:31:
اين آخريه ديگه دلايل رو كامل كردا
من بازم سر حرف اولم هستم دوست عزيز!
سلام دوستان ممنون از راهنماییهاتون الان که با PC کار میکنم دماش اومده پایین به نظرم یکی از مهمترین دلایلش بالا بودن دما محیط هستش چون الان هوا خوب سرده برای دمای کیس چه راهی رو پیشنهاد میکنید که انجام بدم