نقل قول:
اول از همه خیلی ممنون
چند تا چیز به ذهنم میرسه
با توجه به قیمت بالاgtx 285 قائدتا از لیست حذف میشه قیمت gtx 280 چنده؟ البته مشخصا با برند شاخص
راجع به مانیتور میشه بیشتر راهنمایی کنید که سامسونگ یا ال جی وچرا؟ مثلا سامسونگ T220P چطوره و چنده؟
کوروش خان که مارک رم رو مشخص نکردن...
دکتر جان با توجه به گفته خودتون:
RAM:CORSAIR - Triple Channel 6GB - 1333-(3x2GB)==> 160T
RAM:CORSAIR - Triple Channel 6GB - 1600-(3x2GB)==>175T
و با توجه به اختلاف 15 تومنی بهتر نیست 1600 رو بردارم؟
دی وی دی رایتر پایونیر سری fx چطوره؟
ممکنه چند تا کیس با مشخصات مناسب پیشنهاد بدید تا بتونم ظاهرش رو انتخاب کنم؟ البته اون Green Vine 2 هم واقعا قشنگه راستی فن جلوش رو پیشنهاد میکنید بذارم یا نه؟
موس و کیبورد رو لاجیتک در نظر دارم البته مدل خاصی مد نظرم نیست. شما چی پیشنهاد میکنید؟ یه چیز شیک و خوب معمولی میخوام
در مورد اسپیکرم همینطور یه چیز شیک و خوب و معمولی میخوام البته هیچی مد نظرم نیست. شما چی میگید؟
نقل قول:
با توجه به قیمت بالاgtx 285 قائدتا از لیست حذف میشه قیمت gtx 280 چنده؟
بین 450 تا 550
ASUS - GeForce GTX285 - 1GB==>450T
CLUB - NVIDIA GeForce GTX285 - 1GB ==>480T
MSI - GeForce GTX 285 - 1GB==>500T
SPARKLE - GeForce GTX285 - 2GB==>530T
نقل قول:
و با توجه به اختلاف 15 تومنی بهتر نیست 1600 رو بردارم؟
1333 بردارید و تا 1666 اور کنید.
نقل قول:
دی وی دی رایتر پایونیر سری fx چطوره؟
پایونیر دی وی دی رایترهای خوبی داره من خودم یه PIONEER دارم یه ASUS هم قبلا داشتم. به اصطلاح خودمون از نظر خرکاری ASUS خیلی خوبه. Pioneer هم خوبه. liteon هم سرعت خیلی خوبی داره.
نقل قول:
ممکنه چند تا کیس با مشخصات مناسب پیشنهاد بدید تا بتونم ظاهرش رو انتخاب کنم؟ البته اون Green Vine 2 هم واقعا قشنگه راستی فن جلوش رو پیشنهاد میکنید بذارم یا نه؟
Green Tuniq 2==>100T
Gigabyte Poseidon 310==>95T
Green Trio==>90T
Green Tuniq 3==>85T
Green Robin==>40T
Green Domestic==>40T
و....
به سلیقه شما هم بستگی داره ==>فقط کیس باید از لحاظ خنک کنندگی در حد خوبی باشه.فن جلوی کیس از واجبات هستش برای این که جریان هواب بیرون به داخل کیس هدایت بشه. البته فن های Rear (پشت) کیس هم مهمه که خوب بتونن هوای گرم رو به بیرون منتقل کنن ، و همین طور فن پاور هم باید خوب باشه چون وقتی هوا از فن Front (جلو) کیس به داخل کیس هدایت میشه و بوسیله قطعات موجود گرم میشه ، به بالای کیس منتقل میشه حالا اگر پاور شما فن خوبی داشته باشه هوای گرم بالای کیس به خوبی به بیرون منتقل میشه اگر کیسی بردارید که رو سقفش (یعنی بالای کیس) هم فن داشته باشه برای هدایت گرما به بیرون خیلی خوب میشه. البته اگر نباشه هم موردی نداره.
نقل قول:
موس و کیبورد رو لاجیتک در نظر دارم البته مدل خاصی مد نظرم نیست. شما چی پیشنهاد میکنید؟ یه چیز شیک و خوب معمولی میخوام
در مورد اسپیکرم همینطور یه چیز شیک و خوب و معمولی میخوام البته هیچی مد نظرم نیست. شما چی میگید؟
موس و کی برد 95% سلیقه ای هستش.Genius هم موس های خوبی داره.
نقل قول:
اسپیکر هم می تونه سلیقه ای باشه
Speaker: Perfect 313 ==>40T
Speaker:Genius SW-N2.1 1100 ==>40T
Speaker: Edifier M1550==>50T
Speaker: Divoom Revo-3 ==>50T
Speaker: Divoom Wovoo 999 ==>55T
Speaker:Genius SW-5.1 3000==>90T
Speaker :Divoom Xforce-5 ==>100T
Speaker :Edifier S 5.1==>130T
و...