:5:برای کار با 3DMAX و کلا برنامه های سه بعدی باید از کارت های گرافیکی که مخصوص این کار است استغاده کنی :5:
در ضمن اگه CPU رو AMD PHENOM II X4 940 بگزاری و مادر بورد رو هم متانصب بااون CPU عوض کنی بهتره
Printable View
:5:برای کار با 3DMAX و کلا برنامه های سه بعدی باید از کارت های گرافیکی که مخصوص این کار است استغاده کنی :5:
در ضمن اگه CPU رو AMD PHENOM II X4 940 بگزاری و مادر بورد رو هم متانصب بااون CPU عوض کنی بهتره
منظورت از گرافیک مخصوص چیه؟نقل قول:
در مورد cpu اکثر دوستان i7 روپیشنهاد دادن !
منظورشون گرافيك هاي مخصوص اين كار بودش:نقل قول:
منظورت از گرافیک مخصوص چیه
QUADRA FX
در گيم AMD بهتره ولي در كاراي ديگه همين INTEL بهتره(در ضمن در گيم INTEL هيچ محدوديتي براي شما ايجاد نميكنه!)نقل قول:
اگه میشه یکم بیشتر در مورد این کارت گرافیک توضیح بدین .نقل قول:
قیمتشون خیلی بالاست؟
در گیم هم در مجموع i7 بهتره!نقل قول:
در گيم AMD بهتره ولي در كاراي ديگه همين INTEL بهتره(در ضمن در گيم INTEL هيچ محدوديتي براي شما ايجاد نميكنه!)
فراموشش کنید دوست عز یز کار شما اصلا د ر این سطح فوق حرفه ای نیست و بله قیمتهای بسیار بالا و ارزش خرید کمی دارن ت وبازار ما کمیابتر و گرونتر هم هستند!نقل قول:
اگه میشه یکم بیشتر در مورد این کارت گرافیک توضیح بدین .
قیمتشون خیلی بالاست؟
shift+delete فراموشش کردم:31:نقل قول:
من میخوا زودتر این سیستمو بخرم امروزم که نشد موندم از کجا بخرم از اینجا هرکی هرچی داررو میخواد به ادم بندازه نمیتونم اونی که میخوامو بگیرم .اخه میخوام قسطی بگبرم اگرم تهران بگیرم باید نقد بگیرم :41:
چکاااااار کنم:19:
خرید سیستم موکول شد به هفته بعد من رفتم یه چند جا سر زدم قیمتای بدی ندادن یکی گرافیکgtx 275 رو میگفت 620 تومن داشتم شاخ در می اوردم:18: رم CORSAIR - Triple Channel 6GB - 1600-(3x2GB) قیمتش 220 به بالا بود شما از کجا قیمت دارین 180 تومن؟
راستی یه سوال داشتم یکی کیس و پاور silverston بهم پیشنهاد کرد به نظرتون مارکش خوبه قیمتش که یه خورده گرون بود ولی میگفت جنسش عالیه!
یه سوال دیگه ام اینگه lcd samsung t220 وارداتی چه فرقی داره با مدلای دیگه؟
خیلی ممنون
برو بچ کجا هستید مرا F1 کنید!