نقل قول:
سلام.ببین دوست عزیز...من اونقدر هم که فکر میکنی خنگ نیستم.
من خودم میدونم که تک هسته ای ها کم کم از رده دارن خارج میشن.دفترچه فارسی ماردبرد سیستم دوستم که گیگا بایت هست الان پیش منه.چند بار دیدمش.در لیست سی پی یو های ساپورتیش تک هسته ای ها رو در ته کار نشون داده و .....
کسی نگفت شما خنگ هستید!حر ف غیر منطقی داری میزنی!
تک هسته ای داره از دور خارج نمیشه!از دور خارج شده خیلی وقته!!
از همونایی که میگم با فرکانس 2.2؟خب ...
نقل قول:
با همه این اوصاف سرعت اون خیلی پائین هست.
اینکه استناد میکنی به ریویو ها حرفت رو ثابت میکنه ولی چیزی که من با چشمم دیدم رو نه....
آهان آفرین پسر خوب!سرعت سیستم به عوامل زیاد ی ربط داره که یکیش پردازنده مناسبه بهترین پردازند ه دنیا با ویندوز ناسازگار ویروسی هار بدسکتور و ... کند خواهد بود!وقتی پرد ازند ه ها مقایسه میشن سرعت سیستم مقایسه نمیشه!!!ممکنه پاور یه سیستم ضعیف باشه ویروس د اشته باشه د ماش بالا باشه و ...دلیل میشه که پردازندش ضعیفتره؟!
نقل قول:
حالا میخوام اینو ازت بپرسم :
مثلا بازی x-men سی پی یو 3.2 میخواد.....
میشه همچین بازی ای رو با سی پی یو 2.6 دو هسته ای ....همونی که خودت میگی رو اجرا کرد؟؟؟؟
دوست من میشه یکم منطقی باشید!؟بازی فلان حتما می نویسه که چه مدل و چه فرکانسی!فر کانس کاری تنها عامل نیست که هیچ بسیار دیگر از مشخصات مثل معماری حافظه ها دستورهای پشتی بانی هسته ها و ...هستند که قدرت پردازنده رو مشخص می کنن!
دوست من قویترین پردازند ه ها فعلی مثل Core i7 920 فرکانس کاریشون 2.6 هست!!!!!ولی بسیار بسیار بسیار قویتر از سلرون وپنتیوم و .. با فرکانس 3 و بیشتر هست!!!!
عجب حرفی میزنی شما ها!E7400 با 2.6 می خوره له می کنه و.... تمام پردازنده های سلر ون و پنتیوم و ... رو تو بازی!
نقل قول:
حالا با تک هسته ای 3.4 چی؟؟؟
اصلا بدرد نمی خوره!!!!اصلا!100 تا علامت سوال هم بزنی بازم بدرد نمی خوره!بسیار ضعیفتره از دو هسته ای مثل 5300!
نقل قول:
رو تجربم میگم حتما میشه.
به شدت رد میشه! تجربه شما میشه دو هسته ای با فرکانس 2.6 مثل 7400 از تک هسته ای 3.4 تو باز یضعیفتره؟!عجب عجب حتما اینو برای اینتل میل کنید و بهش تذکر بدید نیازی نیست پردازند ه های 48 هسته ای و ..بسازه چون تک هسته ای ها با فرکانس بیشتر قوی تر هستند !منطقی باشید!
نقل قول:
من هم میترسم دو هسته ای بخرم و بشه مثل اون....
شما د و هسته ای بخر اگه مشکل نرم افزاری و ...نداشته باشی (اصلا یه تست پردازند ه ) خیلی قوی تر از تک هسته ای هست(اسلام بیار دیگه!:دی)
نقل قول:
الان هم که میخوام سیستم ببندم به خاطر این هست که کارت گرافیک سیستمم سوخته و مادربرد هم قدیمی...
اسلات pci e نداره دیگه....
باید همش رو از دم عوض کنم.گفتم چه کاریه.خوب یه سیستم میبندم.
بله ارتقای کلی منطقی هست.
نقل قول:
در ضمن این قیمتی که برای مادربورد و هارد میگی خیلی با قیمت های سایت های rayansaba و rayaneh فرق داره..
اتفاقا قیمتهایی که اینجا مطرح میشه بسیار به قیمت بازار نزدیکه تا قیمتهای سیاهتهایی که اصلا بروز نیستند و قیمتهای نجومی دارن!توجه به اینا نکنید!
نقل قول:
خوب من قیمت واقعی رو از کجا بدونم که ببینم چی بخرم و تصمیم نهایی بگیرم؟
این مقایسه p4 3.6Ghz با 5300:
(فقط لطفا به کمتر بهتر و بیشتر بهتر توی تستها توجه کنید)
کد:
http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=92&p2=98
نقل قول:
در پایان از راهنمایی و کمکت تشکر میکنم.....
ببین...من میتونم مثلا تا دو هفته دیگه برم خونه این دوستم و از سی پی یو سیستمش benchmark بگیرم و از سیستم خودم هم همینطور.ولی فعلا نمیتونم.
اگه میتونی با نرم افزار Norton Systemworks 2009 Premier Edition یه تست از سی پی یو دو هسته ای بگیر و نتیجش رو بذار ....
مرسی
خواهش می کنم چقدر شما سرسختی!:دی