در ضمن من دسکتاپ هم دارم و اکثر بازی هارو رو اون اجرا میکنم!
به نظر شما میارزه که 150 تومن بیشتر بدم 1640 بگیرم یا نه؟
Printable View
در ضمن من دسکتاپ هم دارم و اکثر بازی هارو رو اون اجرا میکنم!
به نظر شما میارزه که 150 تومن بیشتر بدم 1640 بگیرم یا نه؟
اگه برای بازی نمیخوای!نقل قول:
1640 بهتره دستگاه به روز تریه به خاطر lcd led و همینطور ram ddr3 حدود 200 گرم هم سبک تره یه امکانی که خیلی بدرد منم میخورد بکلایت کیبوردش بود که الان مجبورم از usb نور بگیرم!
ولی این سونیه نسبت به قیمتش خیلی بیشتر می ارزه .
راستی من هفته بعد میخواستم برم hp 1199 بگیرم حالا این سونیه اومده رو اعصابم .
نظر شما چیه ؟؟؟؟؟؟
بین hp 1199 و sony fw45 jgg/b کدومو پیشنهاد میکنید ؟؟؟
قیمتشون تقریبا یکیه .
از لحاظ پورت و هارد 1199 بهتره ولی سی پی یو و صفحه نمایش سونی بهتره . وزن هم تقریبا یکی هستن .
همچنین به نظر من 1199 خوشگلتره از این سونیه . طراحی سری fw سونی کلا نسبت به بقیه مدلهاش جذاب نیست .
حالا نظر شما چیه ؟
حتما سونی!!!نقل قول:
هارد جفتشون 5400 دوره!
حجم انقدرها هم مهم نیست!
چه پورتی 1199 اضافه داره؟
بلوری سونی رو جا گذاشتی!
من که از شکلش خوشم امده کیبورد 1199 هم چیدمانش اصلا خوب نیست مخصوصا کلیدها فلش ها خیلی کوچیکه
یه سوال! میشه گرافیک 1640 رو عوض کرد؟؟؟؟
از دوستان کسی نظر دیگه ایی نداره؟
نه گرافیک لپتاپ رو نمیتونی عوض کنی. باید منتظر بمونی با گرافیک جدید این روزها بیاد .نقل قول:
آره حجم زیاد مهم نیست .نقل قول:
پورت هم بیشتر تحقیق کردم فقط e-sata بیشتر داره و 4 تا usb و 2 تا خروجی هدفون داره که اینا خیلی هم مهم نیستن .
ولی آره خدایی بلو ری به همه اینا میچربه که سونی داره . تازه صفحه نمایش full hd سونی .
الته من به این کیبوردایی که سمت راستش شماره هارو داره واسه کار محاسباتی نیاز دارم که 1199 داره ( حالا نباشه هم خیلی مهم نیست )
منم میگم سونی :31:
به نظر من هم سونی بهتره من هم دارم همین مدل رو میگیرم.یعنی دیگه فقط منتظر پولم که اصل کاریه
درضمن سونی با 3 سال گارانتی هست که تازه اون هم ایران رهجو هست.
دقیقا مثل من. پول تا هفته بعد جور بشه میرم میخرم همینو. حالا تموم نشه !!!! :31:نقل قول: