-
سلام به دوستان
من تعمیرکار پرینتر و پلاتر هستم.تجربه ای که من به دست اوردم اینه که جوهر وکس و جوهر اسکای جوهر خوبی نیست.اکثر کسانی که از این جوهر ها استفاده کردن هد دستگاشون به مرور میگیره و اذیت میشن.پیشنهاد من اینه که اگه جوهر درجه یک می خواید استفاده بکنید و قیمت براتون مهم نیست جوهر اینک تک InkTec استفاده بکنید و اگه قیمت براتون مهمه جوهر تایکو Tyko جوهر خیلی خوبیه که قیمتش هم مناسبه.من به همه دوستانم پیشنهاد کردم و استفاده میکنن و مشکلی نداشتن.
-
دوست عزیز من به نظر شما احترام میزارم.ولی مشکل اینه که همه گرونی کارتریج فابریک برا کیفیت اون نیست.جوهر های خوبی هم در بازار وجود داره که با فابریک برابری می کنه.البته کارتریج قابل شارژی که میخرن هم مهمه باید جنس خوبی رو بخرن که اذیتشون نکنه.من برا خیلی از دوستان کارتریج قابل شارژ گذاشتم با جوهر اینک تک InkTec استفاده میکنن و کیفیت چاپ مثل فابریکه ولی با قیمت خیلی بهتر.برا دوستانی که فعالیت اقتصادی می کنن کارتریج قابل شارژ با جوهر اینک تک به صرفه تر هستش .
به هر حال اگه دوستان تمایل داشته باشن من می تونم منبعی رو معرفی بکنم که هم کارتریج قابل شارژ جنس خوب و هم جوهر عالی تهیه بکنن . تلفن من 09193934328