-
فکر مي کنم همه دوستان متوجه شدن که بهترين نوع موبايل هاي مچي کدام است.
اما ما نمي خواهيم فقط در تفکرات خود به دنبال اين گوشي ها باشيم. من واقعا قصد خريد اين موبايل مچي G3000 را دارم.
بخشي از هدفم براي راه اندازي اين تاپيک پيدا کردن راهي براي بدست آوردن اين گوشي است. اگر دوستان وارد کننده اي يا راهي مطمئن در اصفهان را مي شناسند حتما اطلاع دهند.
به اميد اينکه پا به پاي جهان در اين تکنولوژي ها همراه باشيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
من اين تاپيک را زدم تا از شما کمک بخواهم تا اقدام به خريد اين گوشي کنم. چرا هيچ کس راهنمايي نمي کند. من واقعا نياز به خريد اين گوشي دارم حتما از شما مي خواهم اگر راهي را براي خريد اين گوشي مي دانيد اطلاع دهيد. قطعا اين محصولات محدود به ساعت مچي نيستند بلکه محصولات ديگري با تکنولوژي بالا و قيمت ارزان هستند که قول مي دهم پس از دريافت جواب سوالم آنها را هم معرفي کنم.
-
دوستان کشف مهمي در رابطه با نوشتن SMS با اين نوع گوشي ها کردم. به تصوير زير نگاه کنيد.
همانطور که در تصوير مي بينيد فرد به کمک قلم حرف مورد نظر را به صورت بزرگ مي نويسد و موبايل مچي آن را تشخيص و به ساير حروف مي افزايد. براي ديدن آن به دقيقه 2 فيلم زير برويد.
-
سلام دوست عزیز می خواستم ببینم این ساعت / موبایل در اروپا یافت میشه یا فقط مخصوص چینه ؟
خیلی ممنون
-
خوشحالم که مورد توجه شما قرار گرفته، اين محصول علاوه بر چين در کشور هاي آمريکا، کانادا، کشور هاي اروپايي، کشورهاي آمريکاي جنوبي، بعضي کشورهاي آسيايي از جمله امارات متحده ( دبي ) و چند کشور ديگر نمايندگي دارد . اطلاعات برگرفته از سايت توليد کننده مي باشد.
-
میشه سایت تولید کننده ش رو معرفی کنی ؟ اسم شرکتی که اینو میسازه چیه ؟ قیمتش همون 150$ هستش ؟ سایتی که عکس هایی از این موبایل مچی داشته باشه رو دارید ؟ در کل کیفیت ساختش چجوریه ؟ زود خراب نمیشه ؟ نظر کاربران اینترنتی در موردش چیه ؟
ازش خوشم اومده . امکاناتش نسبت به دیگر موبایل های مچی بهتره .
-
در صفحه اول تمام مشخصات کارخانه توليدي را معرفي کردم. اما به طور خلاصه :
نام : SiYi International Electronic Technology Co تصوير کارخانه در صفحه اول
وب سايت :
آدرس :B2 Building,Fumin Industrial park,Tangwei,Fuyong,Baoan District,Shenzhen China, Guangdong, China
قيمتش هم 150$ است.
من خواهرم گوشي چيني دارد و حدود 9 ماه که ازش استفاده مي کنه. دوستم هم حدود 2 ساله گوشي چيني دارد . هيچ کدام هم مشکلي با آنها ندارند. حتي خواهرم از خود فروشگاه گارانتي با مهر و امضاي خودش دارد. ولي قضاوت نهايي با شماست.
اين محصول جديد است و هنوز کاربران زيادي با آن آشنايي ندارند. ولي همگي از اين نوع گوشي ها استقبال کرده اند.
ديگر تصاوير محصول :
-
شما دوستان هر سوالي در رابطه با گوشي داشتيد با تمام جزئيات پاسخ دادم. ولي شما به تنها سوالم براي پيدا کردن راهي که بتوان اين محصول را در اصفهان بخرم پاسخ نداديد. براي آخرين بار اين سوال را مطرح مي کنم خواهش مي کنم هر راهي به ذهنتان مي رسد اطلاع دهيد در غير اين صورت ديگر اين تاپيک را رها مي کنم. با تشکر
-
-
شما که تو اصفهان هستید!!!
اگه واقعا دنبال این گوشی ها هستید یه سری به احمد آباد بزنید
تا دلتون بخواد از این مدل موبایل های مچی با امکانات و قیمت های مختلف هست
پیشنهاد میکنم حتما این کارو بکن