خیلی ممنون از راهنماییاتون
دیګه دراه یواش یواش نظرم رو سونی میره و همین مدلش.(چون نمیخوام پول زیادی بدم دیګه الان هی داره چیزای جدید میاد و oled که باید بازم یه چیز جدید تر میاد و هی جدیتر میادو ما این وسط میمونیم)
فقط یه چند تا سوال دیګه:
1-دیروز یه زد 450 دیدم با ایکس 450 به نظرم زد با کیفت تر میومد چرا؟(ولی ایکس 450 الحق خیلی خوشګله:31:
2-بعد یه سوال دیګه اینکه براویا سه تو دبلیو 550 هست از براویا 2 که تو ایکس 450 هست باید بهتر باشه پس یعنی کیفیت دبلیو 550 از ایکس 450 بهتره؟
3-یه سوال دیګه هم چرا تو ی ال اسی دی ال ایدی و همه این جدیدا مرز بین رنګ ها قاطی پاتیه( انګار تو هم تو هم رفتن نمیشه درست تشخیص داد)(100٪ بخاطر رزولیشن پایین تلویزیون ایرانه) ولی توی این تلویزیون قدیمی ها(سی آر تی ها لاپی ها ) اینطور نیست با اینکه همون سیګناله(که بازم چون ایونا کوچک ترن اینجیوری میشه ولی تو ال سی دی های کوچیک ترم باز رنګ ها قاطیه و به نظر بی کیفت تر از لامپی ها میاد)البته نظر منه شاید چشام آلبلو ګیلاس میچینه( مثلا من اوندفعه تصویرو تو ال سی دی کوچیک کردم لی بازم همون جوری قاطی پاتی بود نمیدونم چرا)
در مورد پلاسما و برند های دیګه هم باهاشون حال نکردم
تلیوزون ما کلا از صبح تا شب یه بند روشن تو تابستون به عنوان لامپ و زمستون به عنوان بخاری ازش استفاده میکنیم:31: و کلا باید خر کار باشه و چون پلاسما ها به خر کاریه ال سی دی ها نیستن پس نمیګریم.:31:
5- یه توضیح در مورد rgb led هم بدید ممنون میشم
ولی من اینو قبول ندارم مګه میشه اصلا همین جوری کیفیت افزایش پیدا کنه
مثلا تو اون فول اچ دی ها هر مربع تلویزیون که یه پيکسله واقعا یه پیکسله ولی با فرکانس تلویزیون ایران یا بقیه کانال های کم کیفت شاید 5تا یا 10 تا مربع یا پیکسل تلوزیون بشه یه پیکسله اون یارو کاناله.
اینم نظره منه و اګه اشتباه نکنم باید درست باشه
ممنون از ذاهنماییتاون این سوال ها رو هم پاسخ بدید ممنون میشم
از دوستان کسی هم اګه در مورد بقیه سوالات پست اول اطلاعاتی داره بګه ممنون میشم