نقل قول:
تنها را عقلایی فکر میکنم وایرلس باشه
چون مسافت خیلی کمه اگر نیازی به رمزنگاری ارتباط نداری و از الکترونیک سررشته داری با یه خورده کنجکاوی میتونی خودت هم بسازی.
راه دیگه بلوتوث! اگه 70 متره و یه خورده بیشتر جواب میده. میتونی سیم پورت یو اس بی رو بزرگ کنی اگه لازم بود هاب بزنی و بلوتوث رو تا دم دیوار جای درب منزل ببری واسه خونه همسایه هم همینطور اینجوری حداقل سرعت کانکشنت خیلی بهتر از ارتباط تلفنی از طریق مودم هست.
فقط یادت باشه کابل USB رو تا یه حدی میتونی بلند کنی (مثلا 5 متر، استاندارد دقیقش روی نت هست) اگر بیشتر شد مسافتت در مسیر باید هاب بزنی
همچین فکر شما و من به هم نمیخونه!!!
نقل قول:
سلام دوست گرامی.من خودم با دوتا از هم سایه هامون شبکه هستم اون هم از نوع با سیم.در ضمن فاصه من با یکی از اونها بیشتر از 90 متره و نه سرعت امده پاین نه نیاز به ریپیتر یا همون تقویت کننده داره.هیچی نمی خواد.فقط کابل در ضمن اگر جریان برق که میگین AC باشه یعنی برق خانگی باشه فاصله 1 متر برای جلو گیری از نویز احتمالی خوبه در ضمن عور سیم از خیابون جرم نیست.اگر هم دوست نداشتی میتوانی از اداپتور شبکه استفاده کنی به این صورت که هر دو از طریق برق به هم وصل میشین اما این اداپتور ها گرون هستن.
روش سوم بسیم یا وایرلس هست که یک عیب داره اون هم این که پشت دیوار باشه جواب نمیده.
در کل من روش سیم Cat5 E رو پیش نهاد میکنم سرعت 100 مگابیت در ثانیه.
سلام.