سلامم.. چرا فرق نکنه؟؟ P8600 سرعتش 2.4GHz هستش ولی P9800 سرعتش 2.93GHz کش هم که دوبرابره و تووی محاسبات سنگین خیلی بکار میادش..
Printable View
سلامم.. چرا فرق نکنه؟؟ P8600 سرعتش 2.4GHz هستش ولی P9800 سرعتش 2.93GHz کش هم که دوبرابره و تووی محاسبات سنگین خیلی بکار میادش..
به نظر من که Gateway® P-7807u FX Edition کانفیگش عالیه و مزایاش به cpu پایینترش هم می ارزه ولی من یه تجربه تلخ از لپتاپ وزن بالا دارم واقعا آدم رو اذیت میکنه. این مدل هم خیلی وزنش زیاده . حیف
ولی اگه حمل و نقل زید نمیکنی و بیشتر تو خونه استفاده میکنی عالیه.
فقط قیمت دقیقشو به تومن بگی ممنون میشم .
سلامم.. عزیز دل لپتاپ مخصوص گیم سبک وجود نداره که.. Allienware ,Gateway , Clevo که مخصوص گیم هستن سنگین هستن..
گفتم که قیمت سایت رو 50 تومن بزار روش میشه قیمت طرف.
سلامم.. ببین واسه گیم حرفه ای باید بروی سراغ گیت وی.. نه دل نه وایو نه اچ پی نه هیچ جی دیگه نمیتونه واسه گیم حرفه ای استفاده شه..
البته اینو قبول دارم ولی من به خاطر وزنش ردش میکنم این سیستم بدرد کسی میخوره که نخواد باهاش جایی بره البته میشه با ماشین باهاش این طرفو ان طرف رفت:20:نقل قول:
راستی!
msi سری گیمیش یه لپ تاپ زده با گرافیک 4850 که از گرافیک این قوی تره ولی خبری درباره بقیه چیزاش ندارم بگردین پیداش میکنین فکر کنم وزنشم یخورده از این مدلی که دربارش بحث میکنید سبک تر بود
سلامم..این چه مدل از msi هستش؟؟ضمنن باید توو ایران اومده باشه.. وگرنه که گفتنش فایده نداره چونکه از این گرافیک قویترم توو دنیا داره نصب میشه که به ایران نیومده و معلومم نیستش هیچوقت بیاد..نقل قول:
یه چیز دیگه.. نباید فقط لیست را نگاه کنی باید امتیازها را هم ببینی.. اللبته توو بعضی امیتازها 4850 بالاتره ولی توو مثلن توو 3DMark 05 in comparison که اهمیت بالایی داره 4850 امتیاز 15419 و 9800GTS امتیاز 16430
علیک سلامنقل قول:
من فقط میدونم گیمینگ msi هست تو یه سایت ایرانی هم چند وقت پیش دیدم قیمت هم فکر کنم داشت اره گرافیک های خدا زیاده برای لپ تاپ ها الان اخرتش gtx 280 sli هست
در کل 4850 سرتره
ای بابا یه نفر یه قیمت از این لپ تاپ نداره
آدرس سایت نمایندگیش چیه؟