من که منظورتون رو نفهمیدم !!! میشه یکی واضح توضیح بدهنقل قول:
Printable View
من که منظورتون رو نفهمیدم !!! میشه یکی واضح توضیح بدهنقل قول:
منظورم اینه که سری سلرون و پنتیوم و ...و کلا تک هسته ای های این معماری خیلی وقته از دور خارج شد ن و اصلا مناسب نیستند با این حال مشخصه که فرکانس 2800 از 1800 بهتر عمل می کنه!:دی
می تونی یه سر هم اینجا بزنی پردازند ه ها مورد نظرت ر و انتخاب کنی و یه مقایسه کلی انجام بدی.
کد:http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?b=2
سلام.میشه یه مقایسه بین intel e5200 2.5ghz و AMD 5000 athlon x2 2.66ghz انجام بدین. که کدوم قویتره در کل و تو بازی
در همه موارد 5200 با اختلاف قویتره!!نقل قول:
سلام.میشه یه مقایسه بین intel e5200 2.5ghz و AMD 5000 athlon x2 2.66ghz انجام بدین. که کدوم قویتره در کل و تو بازی
سلام من با این 5200 مشکل اساسی دارم اما با amd اصلا مشکلی نیست بخوصوص تو سرعت و بازی مشکلی نداره.چطور میگید 5200 بهتره؟
???????????????
مشکل داشتن که نمونه جز هست که نمیشه به نتیجه کلی رسید!!!!نقل قول:
سلام من با این 5200 مشکل اساسی دارم اما با amd اصلا مشکلی نیست بخوصوص تو سرعت و بازی مشکلی نداره.چطور میگید 5200 بهتره؟
اینکه E5200 او ن +5000 رو می بلعه مثل روز روشنه...
کد:http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=33&p2=66
CELERON 430 از همون معمار ی جدید COR2DUOاستفاده میکنه البته با یک هسته!!نقل قول:
و سلرون430 خیلی بهتره!!1
به علت معماری قدیمی پنتیومها ضعیفتره!!!نقل قول:
اصلا خودت رو درگیر CPUنکن!! چون تو بازی هاگرافیک مهمترین قسمته !!! البته به خاطر کاراییه بهتر AMD ATHLON II X2 بگیر250نقل قول:
اگر هم نشد سری 7000 ATHLON X2 بگیر
من موندم اصلا ای که میگید میبلعه یعنی چی؟
مثلا در چه زمینه ای؟
در همه موارد!نقل قول:
من موندم اصلا ای که میگید میبلعه یعنی چی؟
مثلا در چه زمینه ای؟
اون لینکی که بهت دادم رو دیدی!!!!؟؟؟
نه بابا!؟:دینقل قول:
به علت معماری قدیمی پنتیومها ضعیفتره!!!
اینم رد میشه!اول اینکه بازی هایی که برای پردازند ه بهینه شدن دارن زیاد میشن دوم اینکه دیگه بحث سر اومدن cgpu هست و خداحافظی با gpu!!و سوم اینکه محدود شدن گرافیک ز طر ف پردازنده کاهش چشمگیر کارایی رو دار ه!نقل قول:
اصلا خودت رو درگیر CPUنکن!! چون تو بازی هاگرافیک مهمترین قسمته !!! البته به خاطر کاراییه بهتر AMD ATHLON II X2 بگیر250
اگر هم نشد سری 7000 ATHLON X2 بگیر