با این کارت همراه اول را به زانو در اوردی :31:نقل قول:
اینقدر مایه دار وجود داره که با تلفن همراهش ساعتها بشینه و با دوستش فقط احوال پرسی کنه . :18:
اونی که همراه اول میگیره به خاطر sms نمیگره :27:
میگیره که باهاش صحبت کنه :31:
با این کارت همراه اول را به زانو در اوردی :31:نقل قول:
اینقدر مایه دار وجود داره که با تلفن همراهش ساعتها بشینه و با دوستش فقط احوال پرسی کنه . :18:
اونی که همراه اول میگیره به خاطر sms نمیگره :27:
میگیره که باهاش صحبت کنه :31:
والا من از همون اول که خط گرفتم ، رفتم یک ایرانسل دائمی 150 تومن پول دادم خریدمنقل قول:
از همراه اول خوشم نمیاد ، چون پول کلان میگیره ، امکانات نداره
ایرانسل توی بیابون یا جنگل جایی که همراه اول آنتن نداشت ، آنتن داشت . یا اینترنتش که خیلی کمکم میکنه
افرین ومرحبا بر این تکنولوژي وفن آوری پیشرفته در ایران ! راستی کدام خدمات موبایل در دنیا انجام میشه که پیامک{یه چیز پیش پا افتاده} انجام بگیرد ؟ بله مسولین موقع پاسخگویی می گویند که این کار توسط موساد و سیا انجام شده است وما چند نفر را در این رابطه دستگیر کرده ایم ؟ تو صدا وسیما برای گفتن اعترافات {با صورتهای شطرنجی شده} می گویند که از عوامل خارجی بودند! برین کنار مردم ما بیدارشده اند !!!
بد نیست تغییرات سهام مخابرات هم ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(سایت که باز شد تغییرات 1 ماه اخیر را انتخاب کنید )
بعد از 23 خرداد سقوط آزاد :دی
منم که کلا تا می تونم از همراه اول استفاده نمی کنم
بابا منظور ایشون سودی بود که از زیر میز یه بنده خدایی بهش داده ،
اقا من بلاخره جوابم را نگرفتم .
فقط sms های تهران قطع هستش ؟
اگه اینطوری باشه این سیاست دولت هستش . و مطمئنا دولت اینقدر به مخابرات پول داده که مدیرعاملش بیاد و بگه ما سود کردیم .
به قول hosseinmusicmaster منظورشون سودهای زیر میزی بوده .:31:
البته این کارش به نفع ایرانسل هم شده :31:
بله مهدی جاننقل قول:
فقط sms های تهران قطع هستش ؟
فقط تهران قطعه
خب پس با این حساب دورغ نمیگن که سود کردن .
چون توی دوران انتخابات که sms ها قطع بوده دولت به اندازه چند برابر بهش خسارت داده که بگه ما سود کردیم .
قطع بودن sms تهران و همچنین قطع بودن مکالمات در ساعات خاصی به دلایل مسائل سیاسی هستش . و ربط چندانی به مخابرات نداره .
خب طبیعیه ...!
هرکی نتونه SMS بده خب زنگ میزنه ...!
خب نتیجه می گیریم که :
اس ام نباشه زنگ می زنن تلفن نباشه سر می زنن (افزایش درآمد برای حمل و نقل افزایش محبت بین افراد!!!)
و اینطوری اگه برگردین به قرون وسطا بازم توجیه داریم