لطفا این پست را به صورت کامل و دقیق بخوانید.
آخرین حرف من در این تاپیک:
1- آقای evanescence722 من این روش رو به نام خودم ثبت نکردم فقط خواستم بگم که از کتاب، سایت و ..... تقلب نکرده ام.
2- این جملت رو که یادت نرفته :"
اصلا هم ربطی به میکروفون نداره..اگر هم میبینی این جوری نوشتم..به خاطر این بود که همه متوجه بشن ..شاید کسی نتونه اون صفحه مورد نظر رو پیدا کنه...بله sound recorder هستش..من عذر میخوام ، " که ربطی به میکروفن نداره؟
بنبراین این رو برو ببین و دیگه ......... نزن:
Sound recorder>Help>Help Topics
در صفحه ای که میاد در قسمت notes قسمت اول ( دایره اول ) رو بخونید!
پس .............. نزنید
همچنین در همون صفحه در سمت راست در قسمت contents
Sound recorder را باز کرده و record and play sounds را بزنید. حالا record a sound را انتخاب کنید. محتویاتش را ببینید:
- On the File menu, click New.
- To begin recording, click Record [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/PARSIYAN/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG].
- To stop recording, click Stop [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/PARSIYAN/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG].
در جلوی مورد 2 یک دایره قرمز گذاشته شده برای این که بفهمید منظور از click
Record کدام دکمه است. همان دکمه قرمزی که شما گفتید. خوب اسمش رو که فهمیدید؟ بله record اسمشه. حالا برگردید به این جا :
Sound recorder>Help>Help Topics
در صفحه ای که میاد در قسمت notes قسمت اول ( دایره اول ) رو بخونید!
در ابتداش نوشته...........To Record . خوب پس فهمیدید که این توضیحات ماله همون دکمه قرمزه. پس حالا اگه انگلیسی یاد دارید دیگه تو رو خدا .............. نزنید!
اینو دیگه باید قبول کنی ، نه گفته منه ، نه گفته عشقم! گفته مایکروسافت سازنده sound recorder
!!!!!!!!!!!!!!!
پس حالا فهمیدید که اون روش غلطی که گفتید نیاز به میکرو فن داره؟