-
این یک بحث فنی بود ظاهرا ! بهر جهت این قابلیتی که در خبر اومده بسیار چیز خوبیه ولی چون به تکنیک بسیار پیشرفته ای که هنوز بشر بهش دست پیدا نکرده نیاز داره ، براحتی می تونه اشتباه هم کنه . بینگ موتور جستجوی نسل جدیده و تواناییش از گوگل بسیار بهتره . اما خیلی زود بشه از این تکنیک هاش استفاده مازیمم کرد . همین قابلیت ارجحیت در نمایش کلی ریاضیات و حساب گسسته پیشرفته می طلبه که حتما اهالی مایروسافت دانشمندان زیادی رو بخاطرش استخدام کردند . مایروسافت بینش مدیریت استفاده از تفکرات خلاق رو داره و همچنین قدرت ریسک و نفوذ در بازار . بعنوان یک تحلیلگر به آینده اش بیشتر از گوگل امیدوارم
-
من هیچ وقت به گوگل اعتماد نداشتم متاسفانه، به نظرم اطلاعات شخصی کاربرها رو می دزده
وگرنه چه دلیلی داره نرم افزاری که میخاد سیستم شما رو سرچ کنه ، حتما باید به اینترنت وصل باشه ؟
از هیچکدوم از محصولاتش به جز میل و سرچ استفاده نکردم و نمی کنم.
حالا که برای سرچش هم مشابه بهتر اومده چه بهتر!
-
تاریخ
مایکروسافت تا چند وقت دیگه مثل خیلی از پروژه های دیگه ش در bing رو هم تخته می کنه
-
من هم به تازگی دارم از بینک برای جستجو هام استفاده میکنم . مطالب طبقه بندی شده هستند و مطالب نا مربوط کمتری بینشون دیده میشه ...
-
آدرس سايت براي كساني كه نميدونن
در ضمن بينگ براي شركت مايكروسافت هست
در كل كه من خيلي خوشم اومده ازش
به خصوص اينكه فعلا هم ----- نداره ! :دي
-
بینگ حتی اگه خوبم باشه، از اینکه میبینم مایکروسافت میخواد توی همه حیطه ها جایی برای خودش باز کنه و سهمی از بازار رو در اختیار بگیره ( و احیانا رقبا رو هم از میدان به در کنه!) لجم میگیره!
هنوز از این همه سهمی که توی بازارهای نرم افزاری (مثل ویندوز و بسیاری نرم افزارهای دیگه که مبتنی بر ویندوزن) و سخت افزاری جهان (مثل xbox360 , zune) داره سیر نشده.
اتفاقا خیلی وقتا هم نتونسته حرف اولو بزنه، مثل آخرین نسخه مرورگرش، ویندوز ویستاش، msn messenger اش و ...