باید برین سراغ آریون، چند مدل داره که فکر کنم از حدود 50 میلیون تا 60 میلیون قیمتشون، ماشین قشنگی هم هست من از نزدیک دیدم به نظر من قیافش از کمری بهتره و البته امکاناتشم بیشتره.نقل قول:
Printable View
باید برین سراغ آریون، چند مدل داره که فکر کنم از حدود 50 میلیون تا 60 میلیون قیمتشون، ماشین قشنگی هم هست من از نزدیک دیدم به نظر من قیافش از کمری بهتره و البته امکاناتشم بیشتره.نقل قول:
قيمت خيلي بالاست.
ديگه بد جوري رفتم تو فکره مزدا3.
دوستان اگه هنوز نظر و پيشنهادي دارين بگين.من اخراي تابسون شايد هم تو مهر ماشينو بگيرم.
ايشالله كه مزدا 3 مبارك باشه !!! ببين گرفتي شيريني يادت نره .
من طور شخصی نظرم رو گفتم، ولی به طور کلی میگم این مطلب رو نه برای انتخاب شما، به نظر من دیگه زیادی مزدا 3 رو بزرگ کردین، در کلاس خودش شاید ماشین خوبی باشه ولی دیگه اونقدرم ماشین طلایی نیست، من خودم به شخصه از ماشین های بزرگ و گنده خیلی خوشم نمیاد ولی اگر حتی یکمی دنبال ماشین راحت و خانوادگی باشم اصلاً طرف مزدا 3 نمیرم و بدون شک انتخاب های مثل کمری یا سوناتا بهتر هستن نکته منفی دیگه هم در مورد مزدا 3 نسل جدیدش هست که اگر 5% هم بهمن تصمیم بگیره برای سال بعد این ماشین رو وارد کنه بشدت میخوره تو کله این نسل مزدا 3 البته اینا همه احتمالات هست.
استاد ما همش میگیم کمری 6 سیلندر وجود نداره بعدش شما قیمتش میخوای!!!!!!!!!!!!
مصلما کمری خودروی حرفه ای تری هست ، هرچند قدیمی !
دوستان حالا مزدا سری جدید(مزذا3 2010)قیمتش ممکنه تو چه مایه هایی باشه؟
از نظر قیمت در خارج ایران که همون قیمت مزدا 3 نسل فعلیه فرقی نداره، ولی در ایران همچی فرق میکنه؛ احتمالش زیاده البته که بهمن اصلاً به این زودی ها نسل جدید رو وارد نکنه ولی من نمیدونم حق واردات مزدا در ایران اختصاصی برای بهمن هست یا نه چون در غیر اینصورت ممکنه به صورت مجزا شرکت هایی مثل Piico وارد کنن که احتمالشم هست، اگر اینطور بشه اونوقت بهمن یا مجبور نسل فعلی رو وارد کنه یا قیمت نسل قبل رو کاهش بده، در ضمن درسته این ماشین 2010 هست ولی الان به فروش میرسه کلاً برای همه ماشین ها اینطوریه که ماشین های سال بعد از نیمه دوم سال قبل به فروش میرسن.نقل قول:
حالا به نظره شما سری جدید ارزش منتظز بودن را داره یا همین که الان هست خوبه؟
اگه میشه یه دو تا لینک هم بدین تا یه چند تا عکس و اطلاعات در مورد این ماشین به دست بیارم.
ممنون.
(دوستان من گاهی با دکمه ی تشکر مشکل پیدا میکنم و نمیتونم ازش استفاده کنم الانم نمیتونم ازش استفاده کنم برا همین در این پست ارز همه ی دوستان تشکر میکنم.)فکر کنم ایراد از کامپیتر یا اینترنتم باشه.اخه گاهی اوقات این جوری میشه...........
نقل قول:
سلام.
سعید عزیز ما هم حرفای شما رو قبول داریم. ولی با توجه به حرفای ایشون و انتظاراتشون مزدا 3 گزینه بهتری هست برای ایشون.
شکی نیست که برای خانواده و لوکس بودن و راحت تر بودن کمری بهتره. ولی برای کل کل، و مسابقه و ... مزدا 3 بهتره.
(بحث آزرا 3.8 و آریون و سوناتا 6 سیلندر جداست)
به نظر من در خرید یک چیز فقط در صوتی ارزش داره منتظر بمونی که هم چیزی که براش منتظر میمونی حتی در زمان پایان انتظار بهترین باشه و هم اینکه مطمئن باشی زمانش چه وقتیه و اطلاعات کاملی از اون زمان داشته باشی. مثلا قیمت و کیفیت و ...نقل قول:
اما در مورد دکمه تشکر مشکل از کامپیوتر شما نیست.
تعداد تشکر در 24 ساعت محدوده و نمیشه در 24 ساعت از تعداد خاصی تشکر بیشتر استفاده کرد.
بنا بر این بعد از مدتی دوباره برطرف میشه.
:12: