خيلي جالب بود .
برم امتحان كنم ببينم چجوريه .
راستي حافظه زياد كه نميخواد ؟
خيلي جالب بود .
برم امتحان كنم ببينم چجوريه .
راستي حافظه زياد كه نميخواد ؟
سلام دوستان
اين برنامه خيلي بي خود هست و يكي نيست بياد توضيح بده كه ما بايد چه كار كنيم انگار يه ماشين داشته باشي و بلد نباشي بروني اينم همين طوره پس بدرد زباله مي خوره فقط اومده اون دوستمون لينك يه تاپيك ديگه رو داده آخه اين يعني چي
ممنون
باي
علي جان سلام
راستش من مموري ريدرم چند وقت دست يكي از بچه هاست نمي تونم خود م تستش كنم
شما يه كاريش بكن يا يكي از دوستان بياد ياد بده چجوريه
موفق باشين
سلام بابك جان
ممنون از برنامه ي به ظاهر خوب شما
ولي شما كخخ حودتون يه پا كاربر فعال هستيد بايد بدونيد كه يه چيزي كه معرفي مي كنيد تست شده باشه و دفعه ي ديگه خواستيد برنامه اي معرفي كنيد خودتون اول تست كنيد بعد بديد به ما و ما رو اين جوري تو كف اين برنامه نزاريد
ممنون
باي
وليزاده جان شما يك پوشه به اسم سگا توي گالري موبايلت بساز بعد بازيها رو كه دانلود ميكني توي اون بريز بعد اين برنامه يك قسمت به نام load rom داره برو توي اون و ادرس اون فايل مربوطه رو بده بعد بازي اجرا ميشه ولي مشكل من اينه كه هيچ كدوم از كليدهاي صفحه كليد هنگام نمايش دمو و پس از ان كار نميكنند
سلام نينتندو جان
اين شد يك توضيح مشتي و آبدار
حالا اگر به من لينك چند بازي بديد تا من كارم راه بيفته ممنون مي شم و رو گوشي خودم تست مي كنم خبرش رو مي دم
ممنون
باي
وليزاده جان برو به انجمن كنسولها و برو توي تاپيك سگا از اونجا هر بازي خواستي دانلود كن و بريز روي گوشيت ممنون
سلام نينتندو جان
چرا لينك مستقيم نمي ديد؟؟/
من به اون تاپيك رفتم و براي دانلود بازي كه خواستم اقدام كنم ديدم نمي دونم كجا رو بايد كليك كنم و آخر هم دانلود نشد و سه ساعت تو سايت دنبالش بودم
ممنون
باي
اي بابانقل قول:
نوشته شده توسط valizadeh4
اين همه دوستان پس از كجاي تاپيك پس دانلود كردن
سلام مافيا جان
من رو با بيقه مقايسه مي كنيد من انگشت كوچيكه ي بقيه نمي شم يكم كمك كنيد اگر هم كمك نمي خواهيد بكنيد خب نكنيد
ممنون
باي