البته اين گوشي led نيستش و pled هستش كه قدرتي برابر با زنون داره و همچنين بر خلاف زنون ميتونه در حالت فيلمبرداري هم روشن بمونه:دینقل قول:
به نظر من که تنها ایرادش فلش دوربینش ؟؟
Printable View
البته اين گوشي led نيستش و pled هستش كه قدرتي برابر با زنون داره و همچنين بر خلاف زنون ميتونه در حالت فيلمبرداري هم روشن بمونه:دینقل قول:
به نظر من که تنها ایرادش فلش دوربینش ؟؟
آقا چرا اینجا کسی جواب ما رو نمیده....
کدومشون باعث مالتی تاچ بودن گوشی میشن؟---سیستم عامل یا سخت افزار؟
1 -سخت افزار : صفحات تاچ از نوع مقاومتي نميتونن مالتي تاچ باشندنقل قول:
اما صفحات خازني( الكترو استاتيك ) و مادون قرمز ( نسل متفاوت تاچ ) اين امكان رو فراهم ميكنند
2 -اما حتي با وجود سخت افزار مناسب برخي سيستم هاي عامل مثل ويندوز موبايل (البته تا نسخه 6.5)و سيمبيان امكان مالتي تاچ بودن رو ندارند
3 - مكانيزم مالتي تاچ در بازي ها فقط در انحصار اپل است ( قبالش رو زده بنام خودش)
اول از توضیح شما ممنونم و دوما" خوب این ال جی سیستم عامل نداره پس باید مالتی تاچ رو ساپورت نکنه(دوباره رفتیم سر خونه اول)
نقل قول:
bebin multi touch 2chiz lazem dare
1 sakht afzar
2 narm afzar
hala in 2tasho dare dige kari be system amel nadare
ببينيد دوست عزيز::10:نقل قول:
اول اين كه براي ساپورت مالتي تاچ حتما بايد سخت افزار مناسب ( صفحه خازني ) رو داشته باشيم
و اگه مكانيزم كنترل گوشي ( چه سيستم عامل چه پايه فلش ) براي مالتي تاچ بودن مشكلي نداشته باشه ..... صلوات
توي اين گوشي چون پلتفرم كنترلي بر مبناي فلش ( يا جاوا ) هست مشكلي با اجراي چند فرمان همزمان نداره
ولي اگه روي همين گوشي وين موبايل يا سيمبين سوار ميكردن ديگه مالتي تاچ بي مالتي تاچ:20:
اما انصافا گوشي قشنگيه:40:
بدنه استيلشم مزيد بر علته
اما نميدونم چرا هرچي كليد كنترلي ... از راكر صدا تا كليد شاتر تا... سمت راستشه
شايد يه بدبختي چپ دست بود ؟؟؟:31:
فقط ميتونه راحت مموري عوض كنه !!!!
البته نظر صرفا شخصيه.:5:
ولی سیمبین و وین مو هر دو جاوا رو ساپورت میکنن پس چرا نباید مالتی تاچ داشته باشن؟
شرمنده دوستان اذیت میکنم
نه به خاطر سیستم عاملشون هست. هنوز سیمبین و وین مو توی سیستم عاملشون این قابلیت رو نگنجوندن!نقل قول:
ولی سیمبین و وین مو هر دو جاوا رو ساپورت میکنن پس چرا نباید مالتی تاچ داشته باشن؟
خواهش میکنم چه اذیتی!نقل قول:
شرمنده دوستان اذیت میکنم
درسته كه جاوا رو ساپورت ميكنند اما با جاوا كه كنترل نميشن !نقل قول:
مثله اين ميمونه كه بگيم شما انگليسي بلدي اما چرا اهل انگليس نيستي !!
سيمبين و وين موب هر دو فقط امكان اجراي برنامه هاي جاوا رو دارند اما سيستم عاملشون يه چيز ديگس
اصولا در حال حاضر فقط گوشي هاي داراي سيستم عامل مك ( آيفون ) و سيستم عامل آندوريد ( مثل هيرو از اچ تي سي )و بقيه گوشي هاي بدون سيستم عامل ( مثل چند مدل ال جي و ... ) و مالتي تاچ هستند و تمام سيستم عامل دارها ( سيمبين ... وين موب 2003 و 2005 و 5 و 6 و 6.1 و6.5 )فاقد پشتيباني مالتي تاچند .
نه اختيار داريد چه اذيتي :10: