20 تومن که چیزی نیست اما اگه پولی باشه باید بهمون میگفتن !!!!!!
Printable View
20 تومن که چیزی نیست اما اگه پولی باشه باید بهمون میگفتن !!!!!!
Hpower_sl3 جان شما كه ميگي قيمت ها عوض شده انگار من 1 سال پيش اين موضوع رو پرسيدم !!! نه من همون لحظه كه اون پست رو دادم از 09990 پرسيدم خودتون هم مي تونين ازشون بپرسن. ولي حالا گيرم كه براي هر 100 تا 20 تومان هم بياد اگه ما 1000 تا sms هم بفرستيم روي قبض ما 200 تومان اضافه ميشه كه در اصلا به چشم هم نمياد.نقل قول:
نه دوستان قيمت ها عوض شده و براي هر 100 Sms هزينه اي معادل 20 تومان ميفته
اين كار مخابرات اصلاّ معلوم ني
حواستون بايد جمع باشه
فکر می کنم حرف آقا رضا موثق باشه , خودم هم هنوز وقت نکردم به 09990 زنگ بزنم , بايد تو زمان اداری زنگ زد که جواب بدن .
اگه کسی زنگ زد به ما هم اطلاع بده . به هر حال من که Delivery Report خودمو فعال کردم , پناه بر خدا .
اما من سوال كردم از امور مشتركين موبايل 2 از شهرها ي مختلف گفتنكه مياد پولش
براي هر 1 smsبه همون اندازه مياد....
نمی دونم درست گفتند یا که نه ولی منم چند وقت پیش این سوال برام پیش اومده بودو از امور مشترکین شهرمون پرسیدم , گفتند به ازای هر Report هزینه ی SMS میوفته براتون .نقل قول:
نوشته شده توسط mahdy2504
اگه اينطوريه كه نمي ارزه
منم برام سوال بود ولي فكر نمي كردم باندازهsms خود باشه
سلام
در مورد سوال دوستمون بايد بگم كه پيام دريافت هزينه اي نداره. من براي تمام قبض هاي موبايلم ريز مكالمات را از مخابرات ميگيرم و در اين حدود 3 سالي كه اس ام اس فعال دارم هيچ هزينه اي براي اين سرويس به حساب من منظور نشده.
موفق باشيد.
جان يعنی خيالمون راحت باشه؟ هر اس ام اس معمولا چقدر هزينه داره؟snm
درود.. من هم یه کم تحقیق کردم!!!! خود مخابرات که میگه هزینه نداره ولی برو بچز میگن برای هر مسیج 2 تومن میاد (2 تا یه تومنی) یه وقت برو بچز اشتب نگیرن سکته رو برن تو کارش!!!!