سلام
من فكر مي كنم هيچ راهي نيست. به هر حال شخص مورد نظر حتي اگر هيچ راهي نباشد از طريق print screen هم مي تواند عكسها را ذخيره كند.
Printable View
سلام
من فكر مي كنم هيچ راهي نيست. به هر حال شخص مورد نظر حتي اگر هيچ راهي نباشد از طريق print screen هم مي تواند عكسها را ذخيره كند.
سلاك رويا خانوم
با اين اوصاف نتيجه گيري مي شه كه شما بايد كارهاي زير رو بكنيد:
1-با برنامه ي Photo Sharemake يك اسم و يا يه چيزي كه طرف اگر پرينت كرد روي عكس اين باشد
2-روي سي دي قفل بزاريد
همين بايد اين دو تا كار رو بكني
ممنون
باي
سلام
از نظر نرم افزاری فکر نکنم ولی از نظر رفتاری 100 البته : شما می تونی پر رو باشی و 1 موقعی که سر عکاس باشی خلوته ( منظورم کچل بودنش نیست) :laughing: مخش رو کار بگیری و 4 چشمی مواظب باشی و مانیتور بپایی که داره چیکار میکنه ;) . که نهایتا یا موفق می شی و یا طرف اگه مثل شما پر رو باشه از اینکه مثل میخ وایسادی بالا سرش عصبانی میشه و می فرستت رد کارت. :ohno: شوخی نکردما .روش فکر کن و یا 1 عکاس اشنا و مطمئن پیدا کن :)
موفق باشی
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط valizadeh4
اين هم جواب شما در پستهاي قبلي:
نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
سلام
ابتدا اين 2 تا پست رو بخونيد:
پست اول در صفحه اول اين تاپيك:
نقل قول:
پست دوم در صفحه دوم تاپيك:
حالا خواهشاً اگر كسي فرق اين 2 پست را پيدا كرد و متوجه شد كه با كدوم اوصاف!!!! ولي زاده جان نتيجهگيري!! فوق رو كرده به من هم بگه. از بين جوابهاي ارسالي به سه برنده خوشبخت به قيد قرعه 2 كارتن ترقه براي چهارشنبه سوري ارسال خواهد شد!! :happy:نقل قول:
سلام دوستان
ممنون از لطف همه :happy:
با اين اوصاف مي شه نتيجه گرفت كه رويا خانوم بايد كنار طرف بشينه و حواسش باشه كه كپي نزنه روش به خاطر اينكه اگر قفل هم باشه سي دي باز مي تونه پرينت كنه و تنها و تنها همين يه راه هست كه بايد كنارش بشيني و مواظب باشي يا دوربين مخفي بزاري و يا اصلا بهش ندي اين ديگه نيازي به تاپيك زدن نداشت
ممنون
باي
به اين ميگن پيشنهاد و راهنمايي واقعا عالي . ما اگر وليزاده رو نداشتيم كه كلامون .... بودنقل قول:
رويا خانوم ;)
همين كار رو بگنيد :tongue:
ولي اگر طرف گفت " اون چي اون ور " يا " اونجا رو " يا " نگاه كن افتاد " و ... گول نخورين ها :laughing: :laughing:
ممكنه طرف Print رو بزنه :ohno:
سلام
با توجه به اين قسمت از پست ولي زاده جان:
يه لحظه فكر كردم اين تاپيك رو ايشون زده و الان داره تشكر مي كنه!!!!!!نقل قول:
و با اين قسمت:
نقل قول:
به اين نتيجه رسيدم كه از اين به بعد براي مطرح كردن درخواست هاتون بايد از ولي زاده عزيز اجازه بگيريد و اگر ايشان تشخيص داد كه نياز به ايجاد تاپيك هست اين كار را بكنيد.
به نظر من هيچ روشي نداره !
فقط اعـتـمـاد و فرد مـعـتـمد !