ای کاش بودجتو بگی تا بهتر بشه راهنمایی کرد . دلخور نشییا ، ولی این سیستم خیلی زغالی هست:13:نقل قول:
Printable View
ای کاش بودجتو بگی تا بهتر بشه راهنمایی کرد . دلخور نشییا ، ولی این سیستم خیلی زغالی هست:13:نقل قول:
البته شوخی کردم ! سیستم چندان عقبی هم نیست . ولی اگه واسه گیم هم میخوای منصرف شو !
یعنی شما با amd موافق نیستید؟!:46:نقل قول:
همون خوبه با اون پردازنده و رم !
مرسی که کمک می کنی دوست عزیز:27:نقل قول:
ای کاش بودجتو بگی تا بهتر بشه راهنمایی کرد . دلخور نشییا ، ولی این سیستم خیلی زغالی هست
البته شوخی کردم ! سیستم چندان عقبی هم نیست . ولی اگه واسه گیم هم میخوای منصرف شو !
مگه بازی های الان چه سیستمی می خوان؟! گرافیک 2گیگ با رم 16؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پیشنهادتون چیه با هر بودجه ای که مدنظر دارید:46:
خیر.تو این رنج چیزی نداره!نقل قول:
یعنی شما با amd موافق نیستید؟!
والا به این میگن یه سیستم مین استریم :دی تقریبا هم متوسط+ در نظر بگیریم برای گیم خوبه!اصلا ذغالی نیست!نقل قول:
ای کاش بودجتو بگی تا بهتر بشه راهنمایی کرد . دلخور نشییا ، ولی این سیستم خیلی زغالی هست
نقل قول:
یه پردازنده amd دیدم ، AM2+ 7850 که 2.8 هست با قیمت 70 تومان! این بهتر نیست تا پردازنده ی اینتل e5300?!
عزیز جان من دوتا تار مو داشتم اونام اوفتاد!:دی به شما گفتم 7300-یا 7400 ببند که این ای ام دی رو می خورن!!!نقل قول:
یه پردازنده amd دیدم ، AM2+ 7850 که 2.8 هست با قیمت 70 تومان! این بهتر نیست تا پردازنده ی اینتل e5300?!
درسته دوست من،ولی اونا 120 تومان هستند ولی این amd فقط 70 تومانه!!!!!!!!!!
باشه ضعیفتره خب!!من پیشنهاد مهمون 7400 هست راحت هم تا 3.8 اور میشه
با تاييد ارباب خان
INTEL كاملا در اين قيمت amd رو مي خوره:دی
اور چي چي !؟؟
گول نخوري ها رفيق اصلا سيستمتو اور نكن !
از من ميپرسي نكن ! باور كن ضررشو ميبيني بعدا !
من يك زماني با 4 تا فن و واتر كولينگ و كلي بساط و هيتسينك اضافي و موديفاي شده و ... اور ميكردم
باور كن بدرد نمبخوره ...