سلام
فکر می کنم لازم باشه من یک سری توضیح بدم.
ببینید چیزی که از بحث مشخصه اینه:
سیستم 1:
Intel Core i7 920
ASUS P6T SE
3x2GB DDR3 - 1333
Geforce GTX 275
سیستم 2:
AMD Phenom II 955 BE
ASUS M4A78T-E
2x2GB DDR3 - 1333
Radeon HD 4870 X2
در یک مقایسه کلی روی CPU های دو سیستم میشه نتیجه گرفت در بازی ها عملکرد مشابه ای دارند، در اکثر Process های دیگه Core i7 920 نسبتا (حدود 10 تا 15 درصد به طور متوسط) قوی تر عمل می کنه.
مادربردهای دو سیستم هم از نظر امکانات جانبی مشابه هستند.
کارت گرافیک سیستم دوم نسبت به سیستم اول بیشتر از 50 درصد قوی تره، و چون بقیه سیستم در بازیها عملکرد مشابه ای دارند میشه نتیجه گرفت سیستم دوم در بازیها
کاملا نسبت به سیستم اول برتری
محسوس داره.
برای استفاده های Multimedia ، درسته که Core i7 920 تقریبا 10-15 درصد بهتر از Phenom II 955 عمل می کنه ولی اکثر برنامه های Multimedia در حال حاضر GPU Accelerated شده اند، و یک Radeon HD 4870 X2 می تونه بیشتر از 400 درصد نسبت به Core i7 920 و بیشتر از 200 درصد نسبت به GTX 275 کارایی داشته باشه، یعنی در این زمینه هم برتری
کاملا با سیستم دوم هست.
یک سری نرم افزارها باقی می مونند مثل نرم افزارهای فشرده سازی (WinRAR, ...) که در اون نرم افزارها سیستم اول کارایی 15 تا 20 درصد بالاتر از سیستم دوم داره.
اما یک سری توضیحات:
نقل قول:
نوشته شده توسط
Ultra_Black
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان GTX295 با اختلاف نسبتا زیادی از 4870X2 قویتره چه برسه به آینده و ورود کارتهای DX11 !!!
اختلاف کارایی GTX 295 و HD 4870 X2 فقط در رزولوشن 2560x1600 مشخص میشه، و در رزولوشن های 1920x1200 به پایین هر دو کارت گرافیک بسیار قوی تر از اونی هستند که تفاوتشون در محدوده Refresh Rate قرار بگیره.
نقل قول:
نوشته شده توسط
4870x2
عجب بحثي هستش اين
چند جا ديگه هم شده
شما بيا در نظر بگير 5 ماه ديگه dx11 بياد
خوب حالا جفت گرافيك ها منقرض شده هستن
حالا بگو i7 بهتر ميشه يا PhenomII Am3
دوست من،
برگردید به زمان عرضه ویندوز ویستا یعنی وقتی DirectX 10 عرضه شد. اون زمان همه کارتهای Geforce 7 منقرض شدند؟
چند ماه دیگه Windows 7 همراه با DirectX 11 End-User عرضه میشه، و در همون زمان ها هم کارتهای گرافیکی که از DirectX 11 پشتیبانی می کنند عرضه میشن. ولی بازی های DirectX 11 خیلی دیرتر از این زمان وارد بازار خواهند شد، یعنی وقتی که مدتی از فروش کارتهای گرافیک رده بالا و متوسط DirectX 11 در بازار گذشته باشه.
به علاوه اینکه این اولین بازیهای DirectX 11، واقعا تفاوت محسوسی با DirectX 10 نخواهند داشت (مثل اولین بازیهای DirectX 10 که تفاوت محسوسی با DirectX 9.0c نداشتند) و دوم اینکه همه این بازیها نسخه DirectX 10 هم خواهند داشت، همونطور که هنوز هم بازیهای DirectX 10 بعد از سه سال از عرضه ویندوز ویستا، هنوز هم همگی نسخه DirectX 9.0c دارند و انصافا در Detail های پایین تفاوتی بین DirectX 10 و DirectX 9.0c وجود نداره.
اینکه فرض کنیم با اومدن DirectX 11 این محصولات منقرض میشن، اشتباه محضه.
حالا فرض می کنیم همچین اتفاقی بیفته، یعنی با اومدن DirectX 11 هر دو این کارتها منقرض بشن، باز هم در بازی ها عملکرد Phenom II 955 در همون حد Core i7 920 خواهد بود. یعنی فقط پول اضافه برای Core i7 920
------
در پایان پیشنهاد می کنم این دو تاپیک رو مطالعه کنید:
+
تاپیک منتقل شد به محل صحیح.