از smn soft بابت مقاله ممنونم
Printable View
از smn soft بابت مقاله ممنونم
با سلام
از دوستانی که وقت کذاشتن و به بنده کمک کردند ، کمال تشکر را دارم .
1- الگوریتم و فلوچارت رو به حالت ابتدایی یاد دارم مثلا از 100 % مبحث فکر کنم تا حدود 30 % بلد باشم اگر دوستان این ضمینه درصدی از الگوریتم رو اگه برای شروع کم میدانند اطلاعات رو افزایش بدم ؟!!!
2 - در دوران هنرستان ضمینه ای از vb در کتاب های درسی بود . (منظورم سال تحصیلی 82-83) من هم با چندین نفر در این باره صحبت کردم که به اتفاق گفتند چون از قبل یه شناخت اجمالی از vb6 داری پس بهتره از همین شروع کنی بعد با این انجمن آشنا شدم و تصمیم گرفتم به عنوان کوچکترین و مبتدی ترین عضو این انجمن از شما حرفه ای ها در این ضمینه کمک بگیرم.
3-در هنرستان پاسکال هم کار کردم ولی چه کنم که ازش خوشم نمیاد ، شاید به خاطر تحت داس بودنه ولی همین قدر میدانم که نمی خوام دوباره محیطش و ببینم .
4- از دوستانی که وقت گذاشتن و مطلبی هر چند کوتاه به عنوان آموزش برای اینجانب نوشتند کمال قدر دانی را به جا می آورم ، و آرزوی موفقیت بیش از پیش را برایشان خواستارم .
از همتون ممنونم
منتظر آموزش های شما هستم .
من از بقیه دوستان میخوام تا احسان رو گیج نکنن ... بلاخره هر کسی یه برنامه ای دوست داره و این که ما بیایم بهش بگیم بره با یه برنامه نویسی دیگه کار کنه این کار درستی نیست چون شاید تو همین برنامه نویسی که خودش علاقه داره خیلی موفق تر باشه.
به نظر من VisualBasic انتخاب خیلی خوبیه ... اما باید تصمیم بگیری از 0 میخوای نسخه ی 6 رو کار کنی یا نسخه ی .net رو ادامه بدی. اگه نسخه ی 6 رو کار کنی خب خیلی آسونتره و کارهایی که توی دات نت میخوای انجام بدی تو 6 خیلی آسونتر انجام یدی. مثلا با 6 میتونی راحت تر یه برنامه مثل Paint بسازی ولی همون پینت رو با دات نت بخوای بسازی یه کم واست سخت تر میشه ... چون دات نت خیلی اصولی تر و قواعد تره. در این که دات نت قدرتی بیشتر از 6 داره هیچ شکی نیست ولی با 6 هم میشه کارهای دات نت رو انجام داد.
ولی خب یه مشکلی هست اگه با 6 کار کنی ... اگه با این نسخه کار کنی تا همیشه باید با همین نسخه کنار بیای چون VB های جدید که ساخته میشه همگی پایه ی .net هستن و دات نت رو کامل تر میکنن. بنابراین اگه با شش کار کنی شاید خیلی واست سخت باشه که بخوای آپدیت بمونی و بعد از 6 بری سراغ دات نت و ... ادامه بدی.
ولی خب به نظر من 6 رو کار کن ... چون از لحاظ کدنویسی آسونتره و مطمئن باش کارهایی که تو برنامه ت میخوای پیاده سازی کنی خیلی راحت تره.
میتونی بری تو سایت پلانت سورس کد که سورس های باز برنامه هایی که توسط وی بی نوشته شده رو ببینی ... من همین کار رو کردم که علاقه م به وی بی 6 بیشتر شد و فهمیدم چقدر قویه و نیازهای منو بر آورده میکنه. :11:
من نمیدونم شما رو چه حسابی میگید VB6 .
من هم برای این که اقا احسان گیج نشن فقط بگم یه 2 هفته VB6 کار کن بعد برو VB.net .
البته چون شما گفتی که توی دبیرستان با VB6 کار کردی پس یه شانای مختصر با برنامه نویسی داری.پس کلا میدونی اصلا
برنامه نویسی یعنی چی.
پس با توجه به این که شما میگی از VB6 خوشت میومده حالا میتونی به دریای Vb.net وصل بشی تا بفهمی قدرت یعنی چی.
اخه وقتی microsoft از vb6 پشتابانی نمیکنه حالا ما بریم VB6 یاد بگبریم که چی بشه؟مگه شماها وقت زیاد دارید؟
دوست عزیز فقط همون که من گفتم:
VB.net 2008
خب اگه میخوای واقعا ادامه بدی و تا تهش بری که حتما vb.net کار کن ...
ولی اگه نمیخوای ادامه بدی، مثلا میخوای چند تا برنامه بسازی و ولش کنی VB6 راحت تر و بهتره.
ولی مطمئن باش اگه بخوای ادامه بدی و 6 کار کنی در آینده به مشکل بر میخوری.
اصلا صبر کن 2010 بیاد بعدا اونو یاد بگیر :31:
بحث سر 2010 یا 2003 نیست.
شما اگه بتونی .Net رو یار بگیری دیگه کاری به C# یا Vb.net یا J# یا 2003 یا 2010 یا 2008 یا دمپایی یا کهنه یه سماور خریداریم
!!!!!!!!!!!!
در کل شما برو Vb.net رو یاد بگید.
ولی اگه عشق ویروس نویسی داری کلا دور Vb رو خط بکش به جاش برو اسمبلی یا C که خیلی هم پیچیده هستند ( مخصوصا
اسمبلی) یاد بگیر.
در کل هدفت از برنامه نویسی چیه؟
نه منظورم از الگوریتم فلوچارت نبودنقل قول:
میتونم بگم متاسفم
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه اهل كتاب خوندي بگو واست نامشون رو بگم برو بخر از صفر شروع ميكنه ميره تا...! اگرم لينكي داشتم بهت ميدم دانلود كني حالا ويژوال بيسيك مي خوايي يا نه!؟
هر زباني رو دوست داري ادامه بده، خواستي چند زبان رو ياد بگير
پيشنهادم اينه سرت رو با الگوريتم اينا گرم نكني بري روي برنامه نويسي كار كني بهتره كمي اولش گيج ميشي اما بعدا مي فهمي قضيه چيه
كتاب رايانه كار برنامه نويس زبان ويژوال بيسيك 6 رو گير بيار واسه صفر شروع كردن عاليه
سلام
در تائید نظر زیر ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط majeed76
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و...
و...
(شاید کمک کند !)
=====
شخصاً با هر زبانی موافقم Basic و C و PHP و Delphi و Assembly و Python و... (مهم برنامه نویس بودن است نه زبان برنامه نویسی:10:) ولی به شرطی که نسخه 2008 و 2009 باشد...
عمر ادم ارزش بیشتری از ان دارد که بخواهد ان را برای علوم قدیمی هدر دهد...
همیشه گفتم برای راننده شدن نیازی به یادگیری گاری سواری نیست !:31: