بابا تو اين مملكت ديگه كسي به كسي رحم نداره ، من اگه جات بودم يه جوري طرف رو ميشستم ميزاشتمش كنار كه ديگه جايي زنگ نزنه !
پول مفت ريختي تو حلقوم اينا !
Printable View
بابا تو اين مملكت ديگه كسي به كسي رحم نداره ، من اگه جات بودم يه جوري طرف رو ميشستم ميزاشتمش كنار كه ديگه جايي زنگ نزنه !
پول مفت ريختي تو حلقوم اينا !
آمار اینی رو که تو پست 9 نوشته بودم () در آوردم:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3934513&postcount=9
باید بالای 2 ماه ازشون بخری + 15 تومن هزینه راه اندازی (که هنوز نفهمیدم چرا می گیرن!) ، بعد از 1 ماه دوندگی این رو بهت می دن.
هیچ ساپورتی در کار نیست.
حرف هم بزنی میگن بهت مجانی دادیم، روت هم زیاده؟ (اون 1 ماه + 15 تومن رو هم یادشون می ره!!!)
همین!
این چه حرفیه عزیز من؟؟؟:ohno: این چه مدیه باب شده هر کی سر ادم کلاه میذاره فوری میگیم تقصیر خودته؟؟؟نقل قول:
کم کم داریم به جایی میرسیم که یه روز که از تو خیابون رد بشیم ماشین بزنه بکشتمون بعدش بگن تقصیر خودت بود
از خیابون رد شدی!!!!:18:
د همین بی تفاوتی من و شماست همین شل گرفتن ماهاست که این کلاهبردارا رو جری تر می کنه.
کلا تو مملکت که دلالی و کلاهبرداری پر سود ترین شغل هست و این وسط این شرکتهای به اصطلاح خدمات!!! اینترنتی هر کاری دلشون بخواد میکنن.به نظر من از قصد دست اینا کاملا باز گذاشته شده تا مردم رو از اینترنت زده کنند و کمتر و سخت تر استفاده کنند.
شما که میگی برو از اینترنت adsl معتبر استفاده کن.من از تمامی سرویس های اینااستفاده کردم و باید بگم اونا هم تو کلاهبرداری چیزی از این کارتی ها کم ندارن.فقط سرعتشون بیشتره.
ميفهمم چي ميگي ، خدا لعنتشون كنه ، همه با هم دست به يكي كردن دزد شدن
دزدي كه حتما نبايد بيان دست تو جيبت كنن ،اين هم نسل و روش جديد دزديه ديگه !