دوستان يه نگاه به Asus Rampage II GENE بندازين
فقط يك دونه pci داره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
فقط يك دونه pci داره!
قبلا نگاه انداختیم برادر ! :دینقل قول:
فقط يك دونه pci داره!
معلومه که یدونه PCI X1 داره ! مادربرد Mini ATX هستش دیگه . قیمتش هم بخاطر همین صرفه جویی ها (!) پایین تر از بعضی مادربردهای رده بالاست .
خوب براي خيلي ها بيشتر از دو تا نياز هستشنقل قول:
معلومه که یدونه PCI X1 داره ! مادربرد Mini ATX هستش دیگه . قیمتش هم بخاطر همین صرفه جویی ها (!) پایین تر از بعضی مادربردهای رده بالاست .
بايد چه كنند؟
(البته من كه 3 تا نياز دارم)
1-مودم
2-كارت كپچر
3-كار صدا
1) مودم اکسترنال بخرن .نقل قول:
خوب براي خيلي ها بيشتر از دو تا نياز هستش
بايد چه كنند؟
(البته من كه 3 تا نياز دارم)
1-مودم
2-كارت كپچر
3-كار صدا
2) کارت کپچر رو رو همون یک PCI بذارن .
3) کارت صدای خودش که خیلی عالیه . به نظر من بهترین کارت صدا رو داره >>> SupremeFX
4) یذره بیشتر پول خرج کنن و P6T Deluxe بخرن ، یا از مادربرد قدرتمند هم رده یعنی EVGA X58 3X SLI استفاده کنند ! :دی
ميبينم كه شما هم رفتي تو كار خاموش كردن چراغ سبز اون پايين(الان مثل اين كه اين مد شده :دینقل قول:
) مودم اکسترنال بخرن .
2) کارت کپچر رو رو همون یک PCI بذارن .
3) کارت صدای خودش که خیلی عالیه . به نظر من بهترین کارت صدا رو داره >>> SupremeFX
4) یذره بیشتر پول خرج کنن و P6T Deluxe بخرن ، یا از مادربرد قدرتمند هم رده یعنی EVGA X58 3X SLI استفاده کنند !
اون كارت صدا انبردش هيچوقت به يه كارت صداي 100 تومني كرايتيو نميرسه
عرض کردم . برای این افراد بهتره که به گزینه 4 عمل کنند . مادربرد خوب کم نیست ! کسی که میخواد 100 تومن کارت صدا بخره ، یا EVGA X58 SLI میخره ، یا P6T Deluxe که سی تومن گرونتره .نقل قول:
اون كارت صدا انبردش هيچوقت به يه كارت صداي 100 تومني كرايتيو نميرسه
من خیلی وقته این کار رو میکنم ! :دینقل قول:
ميبينم كه شما هم رفتي تو كار خاموش كردن چراغ سبز اون پايين(الان مثل اين كه اين مد شده
سلام دوست من
چند تا پيشنهاد در مورد كيس برات دارم
اول اينكه با توجه به قطعاتي كه انتخاب ميكني بهتره يه كيس جادار بگيري تا توي نصب كارت گرافيكت با مشكل كمبود جا و يا مشكل گرما برخورد نكني. با 60 تومن هم كه ميخواي واسه كيس هزينه كني مي توني كيس هاي زيادي پيدا كني از مارك هاي معروفي مثل گرين و silver stone.
چند مدل از كيس هاي Silverstone رو با اين حدود قيمت ميتوني تو بازار پيدا كني.
اينم عكس چند مدل كه تو بازار هست:
1-kl01
ps01
tj04
خوبي اين كيس ها اينه كه هم كيفيت ساخت بالايي دارن هم زيبا هستن (بايد از نزديك ببينيشون) هم جادارن