کاملا و شدیدا تایید میشه ...
مهم هم اون رم N95 8GB هست که 128 هستش ...
Printable View
کاملا و شدیدا تایید میشه ...
مهم هم اون رم N95 8GB هست که 128 هستش ...
فعلا N96 بعد از این که N86 اومد N86 بگیر.
__________________________________________________ ____
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
| N96 - قیمت: 530-475 | ـــ | N86 8mp - قیمت: ؟ هنوز عرضه نشده |
__________________________________________________ ____
برای دیدن سه بعدیاشونم به این آدرس ها مراجعه کن:
N96: gsmarena.com/nokia_n96-3d-spin-2253.php
N86: gsmarena.com/nokia_n86_8mp-3d-spin-2713.php
86 عرضه شده و تو بازار های جهانی در حال فروشه فکر کنم تا یه هته تا 10 روز دیگه علا الدین برسه
پس اگه اینطوره من تو این سه روزی که 24 ساعته واسه خودم دنبال گوشی می گشتم، تنها گوشی که به دلم نشست N86 8mp بود که چون عرضه نشده بود از خیرش گذشتم. حالا که علی آقا می فرمایند اومده پس پیشنهاد من همون ان هشتادوشیشه.
N95 خیلی خوبه.
N96 هم خوبه ولی خیلی از امکاناتی که بیشتر از N95 داره تو ایران کار نمیکنه.پس بدرد ما نمیخوره. میگن به خاطر رو 16 هم بیشتر هنگ میکنه(من که موافق این حرف نیستم . خوب آدم که مجبور نیست 16 تاش هم پر کنه 10 تاشو پر میکنه)
راستی گفتی اونایی که استفاده کردن بگن. من استفاده نکردم ولی میدونم ان 95 خیلی خوبه.
تو که مشکل مالی نداری به نظر من یه کم دیگه صبر کن و N86 بخر
فکر نکنم این روزا کسی بتونه بره طرفای علاالدین ولی اگه کسی رفت دید N86 اومده حتما به ما هم اطلاع بده بریم بگیریم.
دوستان درسته كه مشكل مالي ندارم ولي عزيزان پول كه ديگه علف خرس نيست مثلا گوشي كه امروز اومده به بازار 440 تومن قيمتشه بعد چند وقت ميشه 300 يا... خوب چه اصراريه كه فوري بپريم و اين گوشي رو بخريم؟ درثاني اين پول هدر دادن واسه گوشي اي كه نه تست شده نه كسي ديدتش پس يه ريسك ماليه.
از بين گوشي هاي سري ان گوشي ان82 و ان85 و ان95هشت گيگ خيلي تاييد شدند ولي كسي ميتونه نمونه فنلاندي اين گوشي ها رو گير بياره؟
تمام گوشي هاي غير از ان70-71-72 و 95 و90و80 و يكي دوتا قديمي؛ همه N ها چين با ليسانسه ميخوام بدونم كلا فنلاند گوشي ميزنه يا نه؟
فكر رو ذكرم شده ان 95 هشت گيگ و ان85 بعدش ان82 . بنظرتون اين سه تا گوشي تو سري ان طلايه دار نيستن؟ (ان96 رو بيخيال شين خيلي بي ريخته حتي كاور هم نداره-نظر شخصيه خواهشا ناراحت نشين)
ولي خريد ان95 هشت گيگ چيني ارزش داره؟
دوستان بياييد نقاط قوت و نقاط ضعف دو گوشي ان95 هشت گيگ و ان 85 رو بررسي كنيم فكر مي كنم بحث سر اين موارد من رو زودتر به نتيجه مي رسونه
از نقاط قوت ان95 هشت گيگ:
دوتا سي پي يو داره + شتاب دهنده گرافيكي كه خيلي جاي تحسين داره
دوربينش مي گن از ان85 بهتره!!!! اين آيا درسته؟
از نقاط ضعف:
كاور لنز نداره كه بنا به سياست نوكيا برا نوكيا ايرادي نداره ولي براي كاربران خيلي بغرنجه به نظر من هم ضعف خيلي بزرگيه با اين كه ذكر شده تو لنزش از حالت ضدخش بودن تو كمپاني كارل زايس استفاده كردن ولي خوب اينا همش تبليغاته
فلاشش زنون نيست يا از دوتا LED استفاده نكردن
هيكلش نسبت به ان 85 خوشدستر و خوشفرم تر نيست(نظر شخصي) بهتر بگم زياد ارگونوميك و خوشگل مشكل نيست زياد شبيه يه دستگاه پرسنلي اداراجات ميمونه
نقاط قوت ان85: طراحي ظاهري بهتر - كاور لنز خوب- فلاش دوتايي -
نقاط ضعف: بنظرم عدم وجود نوشته ها مثل دكمه منو يا C يكم بدتركيبش كرده و حتما بايد لامپ زيرش روشن بشه تا كليدها ديده بشن يكم خوشايند نيست واسم. يكم ضعيف تر و كندتر از ان95 عمل مي كنه.
راستي در مورد جوي استيك(منظور كليدهاي چهارحالته) اين دوتا گوشي ها چه نظري دارين؟ مال ان85 چطوره؟ من كه تا حالا دستم نگرفتم؟
حالا شما هر چي مي دونين در اين مورد مقايسه خواهشا بفرماييد ممنون شما بزرگواران
دوست عزیز شما نگران چینی بودنشون نباش چون تحت لیسانس فنلاند تولید میشن.
همین آیفون رو هم چین میزنه ولی هیچ مشکلی نداره چون تحت لیسانس آمریکاست.
مطمئن باش تو جدیدها اکثر مشکلاتی که قدیمیها داشتن برطرف شده.
به فرض مثال تو جدیدها حرکت کشویی نسبت به قبلیها خوب شده و نرمی دکمه هاش هم بهتر احساس میشه.
والا من همون اوایل که n95 8gb وارد شد خریدم ولی از حرکت کشوییش ناراضی بودم و حتی دکمه هاش هم سفت بودند ولی وقتی با جدید ها کار کردم دیدم که کلی فرق کرده و بهتر شده.
از بین n95 8gb و n85 به نظر من n95 8gb بهترین گزینه واسه خرید هستش.
موفق باشی.