سلام ببخشید ولی در همین مدت چند تا دوربین یافتم
Nikon P90
SONY HX1
رزولوشن:9 مگاپیکسل زوم اپتیک:20X مانیتور:3 اینچ قابلیت HD
چطورن؟
خواهش می کنم سریع بگین می خوام تا امروز بخرم
Printable View
سلام ببخشید ولی در همین مدت چند تا دوربین یافتم
Nikon P90
SONY HX1
رزولوشن:9 مگاپیکسل زوم اپتیک:20X مانیتور:3 اینچ قابلیت HD
چطورن؟
خواهش می کنم سریع بگین می خوام تا امروز بخرم
HX1 که دوربین خوبیه،ولی اگه بتونین پیدا کنین.چون دوربین جدیدیه.
P90 قبلا هم صحبتش شده بود. از نظر امکانات حرف نداره. ولی دوربین های آماتور و نیمه حرفه ای نیکون بر خلاف مدل های حرفه ایش چندان حرفی برای گفتن ندارن (از نظر کیفیت عکس).
HX-1 هم دوربین بدی نیست ولی خب مثل SX1 به خاطر سنسور CMOS و سرعت عکاسی پیاپی قیمتش بیش از حد بالاست.
شما قبل از هر چیز باید نیازها و بودجه ی خودتو در نظر بگیری. بعد ببینی چه دوربینی به دردت میخوره. اگه میخوای سوپر زوم یا همون SLR-Like بگیری الان بهترین گزینه ها کنان SX10 و پاناسونیک FZ28 هستند.
من hx1 رو با گارانتی و بیمه سرقت و بدنه به قیمت 520 هزار تومان پیدا کردم می ارزه؟
به چند دلیل پیشنهاد نمیشه.
1. قیمت گرون
2. کیفیت عکس پایین و نویز زیاد عکس ها
3. استفاده از مموری Pro Duo که قیمتش خیلی زیاده.
همون SX10 و FZ28 بهترن.
شما با قیمت کاری نداشته باشید
فیلم برداری hd1080 داره
تشخیص لبخندٰ چشمک ، چهره داره
10 عکس بر ثانیه، عکس میگیره
ای دوربین توی چند تا سایت که رفتم ببینم با sx1 مقایسه می شد و با fs100 و چند تا دوربین بالای 650 تومان
امکاناتی که همین الان یافتم:
قابلیتهای Sony HX1 :
· رزولوشن 9 مگاپیکسل
· حساسیت بالا 3200 (حسگرEXMOR CMOS)با ابعاد 1/ 2. 4
· زوم اپتیک 20 برابر
· قابلیت فیلمبرداریHD با 30 فریم در ثانیه با رزولشن 30fps/1080.
· پردازشگر BIONZجهت شفافیت و کنتراست بالا
· قابلیت عکسبرداری تا10 فریم در ثانیه با کیفیت باورنکردنی
· لنز 560 -28 میلیمتری
· ضبط صدای استریو در هنگام فیلمبرداری
· لرزشگیر اپتیکال دست
· مانیتور 3 اینچ متحرک
· قابلیت عکاسی پانوراما در حالی که داخل دوربین عکسها به هم متصل شده
نقل قول:
در مورد قیمت من هیچی نمیتونم بگم،ولی خود دوربین،دوربین خوبی هستش.در مقابل رقباش هم نتایج بهتری رو ارائه داده.
نقل قول:
1- من هیچی ندارم بگم.
2- در مقایسه با کدوم دوربین؟دلیل وجود نویز زیاد،CMOS بودنش نیست،بلکه دلیلش اینه که ایزو اش از 160 شروع میشه.SX1 هم همینجوریه تقریبا و 80 نداره.
ولی در مقابل این یه مقداری نویز بیشتر،کلی امکانات و کیفیت تصویر و تفکیک رنگ بهتری رو نسبت به رقبا بهتون ارائه میده که به نظر من میارزه.چون نویزش واقعا هم اونقدرا زیاد نیستش.
3- موافق نیستم.نوع مموری تعیین کننده نیست اصلا.
اصلا میدونین میان مموری های موجود،بیشترین امنیت اطلاعات و پایداری اطلاعات رو مموری های سونی دارن؟
اگه قیمتش رو بگین که خب،شما اونو با مموری های تقلبی بازار مقایسه می کنین که اونموقع باید تقلبی اینو با تقلبی اونا مقایسه کنین نه اصلیشو.اونموقع می بینین که قیمتشون خیلی هم کمتره چون الان دیگه همه گوشی های سونی اریکسون از این مموری استفاده می کنن و بازار پره از تقلبی های Pro Dou که میخرن و استفاده می کنن.
من خودم هم یه تقلبیشو انداختم روی دوربینم و هیچ مشکلی هم برام پیش نیومده تا حالا.
پس شما میگین خوبه؟
من رفتم بخرم
البته اگه با قیمتش مشکلی نداری ها،چون چند ماه دیگه حتما حداقل 100 تومن ارزون میشه.نقل قول: