من میخوام از خونه به سروری که دانشگاه ازش اینترنت میگیره از طریق سرور دانشگاه اینترنت بگیرم .
Printable View
من میخوام از خونه به سروری که دانشگاه ازش اینترنت میگیره از طریق سرور دانشگاه اینترنت بگیرم .
خوب حالا شد
ویندوز سرور دانشگاه چیه؟
خیر دوست عزیز نمیتونی این کار رو بکنی
چون لینکی که به شما برای ADSL میدن مستقیم به سرور شرکتی که ازش اینترنت میگیری وصل هست و عملا هیچ کاری شما نمیتونی بکنی
پس دور اینترنت رو خط بکشم ؟ حالا که این یک مورد نشد نمیشه لاقل میتونم محیط دسکتاپ او رو در اختیار بگیرمنقل قول:
بدون اینکه خودش بفهمه ؟ :21:
اگه بگم ویندوز سرور 2003 دروغ گفتم ، ویندوزش ویندوز پروفشنال ایکس پی سرویس پک 2 هست ، ویروس یابش هم ناد 32 فکر کنم باشه و ....نقل قول:
خوب اگه ویندوزش سرور نیست عملا نمیشه کاری کرد.
اگه ip سیستم سرور که تو اینترنت ازش استفاده میکنه داشته باشی و بتونی یه سری کار روی ان انجام بدی شاید بتونی کاری بکنی
بله این کار رو میتونی بکنینقل قول:
اگر Ip Valid داشته باشه میتونی با ریمت وصل بشی بهش
یا از نرم افزار
Tight Vnc استفاده کنی که بهتر از ریموت هست :27:
البته اگه تو xp در حالت معمولی ریموت بشی کاربر اصلی log off میشه
میشه بیشتر توضیح بدی ، منظورتون از یک سری کار چیه ؟نقل قول:
سلام
من هم مشکل مشابهی دارم
سرور محل کارم تو اتاق منه و وقتهایی که نیستم و بلایی سر اینترنت بیاد کسی دسترسی نداره
Ip Valid داریم و ویندوز هم 2003 سرور هست، من چطور می تونم با ریموت از کامپیوتر خونه با کامپیوتر سرور محل کارم ارتباط پیدا کنم؟ یا با هر نرم افزار دیگه ای؟
لطفاً جواب رو به صورت تشریحی برام بگید و هم اصطلاحات رو ، چون من تو اصطلاحات شبکه اصلاً وارد نیستم !!
از جوابتون ممنونم