نكته جالبتر من يه كارت صدا گذاشتم رو مادر بردم ولي اون هم بعد از چند روز همون طور شد
Printable View
نكته جالبتر من يه كارت صدا گذاشتم رو مادر بردم ولي اون هم بعد از چند روز همون طور شد
تو مادربورد یک خروجی داره واسه کیس که فیش صدا و میکروفون بهش بزنید تست کردید؟
بایوس ها را تست کردید؟
تمامی جک ها از جمله میکروفون ، خروجی اسپیکر ، ور.ودی صدا و ساب ووفر چطور؟
مطمئن هستی که اونقدر تسلط داری بر ویندوز که تمامی تنظیمات تست کرده باشی ؟ اگر اینطوری باید این مدل از مارک مشکل سخت افزاری داشته باشه رفتی تو فروم خارجی ؟ توی اینترنت سرچ کردی ببینی کسی از این مدل داشته همین موارد داشته؟
دوست عزیز حداقل روزی 5 تا سیستم برا تعمیر میاد پیشم تمام موارد ، خیلی بیشتر از اینکه فکرش رو کنی روش انجام دادمنقل قول:
مواردی رو که من تو فروم گذاشتم امتحان کردی؟نقل قول:
آره همه رو امتحان کردم...نقل قول:
ها من فکر کردم ماله مادربورد میگی و من متوجه نشدم که کارت صدا است نه صدا روی مادربورد.
حالا نگفتی که کارت چیه چه مدلی؟
بر روی مادربورد amd تست کردی که جواب بده؟ اگر اگر نشد حتما یک جایی از تراشه سوخته که وظیفه انتقال داره مثلا من مودم داشتم قشنگ می شناخت و نصب شد ولی اصلا وصل نمیشد مثلا اینکه رابط مودم با فیش یا کانکتور قطع بود.شاید اینطوری شده
;کارت صدا آنبرد هست...نقل قول:
از سایت ایسوز bios مادربردت رو اگه آپدیت کردی برو به سایتنقل قول:تو قسمت درایور آخرین آپدیت Realtek High-Definition Audio Driver رو دانلود کن اگه بازم نشد بفکر یه کارت صدا باشکد:www.---------.com
اول چیپست مادربرد را نصب کن بعدش درایور صدا بعد که درایور نصب کردی یک آیکونی اون پایین در قسمت sYSTEM tRAY هست اونجا روی آیکون کلیک کن باهاش کمی ور برو ببین چیزی پیدا می کنی؟
اینکار هم کردم جواب نداد!!نقل قول: